Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Exclusieve appartementen met zeezicht op 1e klas locatie in Alanya-Stad. Complex van hoge kwaliteit en luxe, niet ver van strand. Appartementen met 2- en 3 slaapkamers.Vraagprijs €119.000,- *

Alanya , Turkije

Sunzet Cleopatra 3.
Prijzen van 119.000 tot 219.000 euro.

De Sunzet Cleopatra 3 appartementen weerspiegelen het eigentijdse leven van Alanya, de parel van de Middellandse Zee, met een adembenemende uitzicht over het Cleopatra strand, gelegen in de schaduw van het kasteel van Alanya, waar u kunt genieten van de stralende zon en frisse lucht. U kunt van een niet te evenaren zonsondergang genieten terwijl u slokje na slokje geniet van een drankje, gezeten op uw luxueuze balkon die het zee- en bergzicht. Hier wilt u de rest van uw leven blijven, in het hart van moeder Natuur.
Het complex is slechts 450 meter lopen vanaf het Cleopatrastrand en 2 kilometer vanaf het centrum.
Algemene kenmerken:
Geweldig uitgedacht staan hier 24 blokken met appartementen. Sunzet Cleopatra bestaat uit 96 appartementen en 48 duplex-appartementen. Met een bebouwd oppervlak van 4.371 m2, gelegen op een totaal grondoppervlak van 17.000 m2, verdeeld over 4 bouwkavels is bijna 13.000 m2 beschikbaar voor alle faciliteiten, parkeerplaatsen, tuinbouw en bloementeelt, alsmede sociale faciliteiten.
De externe muurstructuur van het gebouw en de kleuren die voor het materiaal zijn gekozen zijn zo geselecteerd zodat een natuurlijke- en esthetisch verantwoorde uitstraling aan het gebouw gegeven kon worden. Alle tuinmuren zijn afgewerkt met natuurlijk travertin marmer.
De beveiliging van het complex wordt verzorgd door een speciaal beveiligingsteam dat regelmatig patrouilleert en bij toerbeurt ook het onderhoud verzorgen van alle faciliteiten onder professionele leiding.
Details van de appartementen:
De Cleopatra Appartementen zijn geconstrueerd volgens de geldende bouwverordeningen onder regelmatige controles van bouwinspecteurs.
De buitenmuren, verdiepingsvloeren en woningscheidende muren zijn voorzien van hitte- en geluidsisolatie. De ramen van de appartementen uitgevoerd met dubbel vacuum glas in kunststof kozijnen met een verborgen zonweringsysteem.
Alle appartementen zijn voorzien van in hoogte verstelbare schijnwerpers, badkamerwanden van keramiektegels en vloertegels met granietmotief.
De voordeuren van de appartementen zijn uitgerust met een veiligheidshaak en in staal uitgevoerd en glanzend geschilderd. De binnendeuren, daarentegen, zijn vervaardigd van een dichte kunststof vezel en ook glanzend geschilderd en voorzien van luxe handgrepen.
Alle kamers zijn voorzien van antenne- en telefoon aansluitingen.
Kook wat u wilt in uw elegante keuken. Voorzien van materialen van de beste kwaliteit in elk detail, zijn de keukens uitgevoerd in MDF materiaal en glanzend wit geschilderd met granieten elementen, fijn gecombineerd met RVS keukenapparatuur. Dit geheel doet erg harmonieus aan.
Activiteiten:

Geniet van het zonnebaden of heerlijk zwemmen in het grote zwembad, terwijl ondertussen uw kinderen lekker spelen in de grote speeltuin.
kunt met volle teugen van uw drankje genieten, en voelen hoe elke druppel eerst uw tong streelt, om daarna in uw keel te verdwijnen terwijl u ondertussen geniet van het panorama van Alanya, het Kasteel of het uitzicht over zee. Ook kunt u uw sportieve kant ontwikkelen op een van de vele sportfaciliteiten die tot uw beschikking staan, op slechts een paar passen verwijderd.
Om uw lichaam in goede conditie te houden kunt u gebruik maken van de Sauna en fitnessruimte op elk uur van de dag, een potje tennis of biljart spelen of een fijn gesprek aanknopen met vrienden aan de bar.
Technische Details :
* Voordeuren van robuust staal
* Massief houten binnendeuren, geschilderd in een gepaste kleur met mooie stylistische deurklinken
* Natte vloeren voorzien van Keramische vloertegels met Granietmotief
* Jacuzzi in de badkamer
* Embedded reservoir
* Glanzende douchebak met wanden voorzien van veiligheidsglas
* Tegels in granietstijl en hoogglans gelakt badmeubel, type Hilton
* Inbouw spotjes in alle kamers
* Keukenwerkblad van graniet
* Keukendeurtjes uitgevoerd in hoogglans Kitchen Lockers painted in glossy color, uitgevoerd met zelfsluitende laden en aluminium omlijsting
* 3 gemeenschappelijke zwembaden
* 13.000 m2 tuin, parkeerplaats en faciliteiten
* Sauna
* Fitness center
* Hal met biljart en tafeltennistafel
* Satelliet TV
* Draadloos internet
* 24-uur beveiliging
* Kinderspeeltuin
* Portable Water Storage Tank
* FietsrouteBicycle Riding Track
* Volledig uitgeruste luxe keuken met alle apparatuur in RVS
* Air conditioning in alle kamers

Vraagprijs €119.000,- *

27-09-2012 19:39:10, 670 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Turkije
Regio : Turkse Riviera
Plaats : Alanya

Makelaar

Sunzet Real Estate, Alanya Turkije. Uw partner voor uw Appartement, Villa of Hotel in Turkije
J.v.Oldenbarneveltsingel 15
8332 GH Steenwijk
0521-523760
06-18473300

* is een verplicht veld