Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Prachtige bungalow bij golfresort nabij Oostenrijkse grensVraagprijs €169.800,- *

Nova Bystrice, Tsjechië

Wij hebben te koop een ruime, nieuwgebouwde bungalow voor 4 personen op een ruim perceel met uitzicht op het recreatiemeer. De bungalow is gelegen bij een golfresort in Nova Bystrice, Zuidoost Bohemen. Dichtbij de Oostenrijkse grens (2 km). De mogelijkheden voor eigen gebruik en de verhuur van de woning zijn aanwezig. Voor alle gemakken kan deze dienstverlening worden aangeboden door een verhuurorganisatie.

De bungalow bestaat uit een entreehal met toegang tot de badkamer met vloerverwarming. Via de centrale hal is het toilet, de 2 slaapkamers en het woongedeelte met keuken bereikbaar. De moderne en complete keuken is voorzien van BOSCH apparatuur. Er is een bijkeuken aanwezig. Vanuit de woonkamer is de tuin te bereiken via openslaande deuren.

Voor de auto is een carport aanwezig, direct naast de woning. Gas, water en elektra aanwezig. De woning is voorzien van airconditioning. Volledig ingericht met massief hardhouten meubels en leren bankstel. In de woonkamer nog een gashaard.

De woning is voorzien van een alarmsysteem en internetaansluiting. De woning is geschikt voor permanente of recreatieve huisvesting. inclusief kwalitatieve inboedel

Perceeloppervlakte 1095 m2, inhoud 627 m3, gebruiksoppervlakte 113 m2.

Vraagprijs €169.800,- *

08-12-2016 13:48:42, 190 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio : Jindrichuv Hradec
Plaats : Nova Bystrice

Nova Bystrice
Nova Bystrice

Makelaar

Czech Home
Druzstevni 138
53009 Pardubice
00420 775651767

* is een verplicht veld