Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Exclusief appartement met uitzicht op Lipnomeer voor max. 6 pers. op LANDALpark bij LipnomeerVraagprijs €135.000,- *

Lipno nad Vltavou, Tsjechië

Wij hebben te koop een ruim 4-6 persoons appartement, gelegen op het bekende Landal recreatiepark in Lipno nad Vltavou op loopafstand van het Lipnomeer. Dit appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping (maisonnette) en geeft een prachtig uitzicht over het lipnomeer. Het appartement heeft een ruim balkon en geeft uitzicht op de boulevard. Op de begane grond bevindt zicht het parkrestaurant.

Indeling: entree, hal met daar de meterkast en toilet, ruime woonkamer en half open keuken. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. Vanuit de woonkamer is de houten trap naar de verdieping.

Op de verdieping zijn twee 2-persoons kamers en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. In het gebouw is er op de begane grond een verwarmde berging aanwezig.

Het appartement is voorzien van elektra, gas en water. Verwarming vind plaats middels een centrale verwarming. Het appartement is in eigendom van een vereniging waar de gebruiker lid van is, de grond eromheen is gezamenlijk eigendom en als eigenaar betaald u hieraan een bijdrage voor de schoonmaak van het park, het onderhoud en administratieve zaken.

Het appartement kan voor eigen gebruik gekocht worden, maar de aanwezige organisatie kan ook de verhuur met alle bijkomende zaken voor u regelen. Van boeking tot onderhoud. In het hoogseizoen, zowel zomer als winter, is de bezetting van het appartement goed te noemen. Er zijn gegevens aanwezig bij de makelaar om de cijfers van de verhuur en onkosten voor de woning te zien. De appartementen worden verhuurd aan Nederlanders, Tsjechen en Duitsers.

In de directe omgeving kan men watersporten naar behoeven, is er een strand aanwezig, een overdekt zwembad, restaurants, skipistes in de winter, een rodelbaan en vele andere voorzieningen op en rondom het park.

De inboedel, complete keuken en terrasmeubilair zijn bij de prijs inbegrepen. Het appartement heeft gunstige verhuuropbrengsten.

Woonoppervlakte ca. 95 m?.

Vraagprijs €135.000,- *

23-01-2017 09:29:39, 123 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio :
Plaats : Lipno nad Vltavou

329
Lipno nad Vltavou

Makelaar

Czech Home
Druzstevni 138
53009 Pardubice
00420 775651767

* is een verplicht veld