Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Mooie vakantiewoning, rustig gelegen nabij recreatiegebiedenVraagprijs €100.000,- *

Velky Trebesov, Tsjechië

Wij hebben te koop een leuke vakantiewoning in het plaatsje Velky Trebesov, niet ver van Ceska Skalice en de grotere steden Nachod en Jaromer. De woning is rustig gelegen met aan de achterzijde een vijver, wat het gevoel geeft dat je midden in de natuur bent.

De woning bestaat op de begane grond uit een ruime entreehal met technische ruimte, aan het eind van de gang de mogelijkheid tot het plaatsen van een sauna. Links van de hal is er een ruime eetkeuken aanwezig met een klassiek keukenblok en een modern keukenblok. Naast de keuken nog een (slaap)kamer. Via de keuken is ook het terras achter de woning te bereiken. Rechts van de hal een zithoek met openhaard, badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook bevindt zich hier de woonkamer met openslaande deuren naar de zijtuin. De woonkamer heeft een hoog plafond.

Via de houten trap is de bovenverdieping te bereiken. Hier is een ruime overloop, zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De grootste slaapkamer geeft ook toegang tot een klein dakterras/balkon aan de achterzijde van de woning.

Centrale verwarming op elektra en bijverwarming middels openhaard. aansluiting water en elektra. De woning is gereconstrueerd in 2010, maar heeft kleine renovatiewerkzaamheden nodig.

De woning is gelegen bij uitvalswegen. Op 5 km is een groot recreatiemeer (Rozkos) waar men in de zomer kan surfen en varen. In de winter zijn er vele skigebieden op korte afstand bereikbaar.

Direct ter overname. Perceeloppervlakte 770 m2. Prijs is kosten koper.

Vraagprijs €100.000,- *

15-02-2017 16:29:00, 192 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio : Nachod
Plaats : Velky Trebesov

Velky Trebesov
Velky Trebesov

Makelaar

Czech Home
Druzstevni 138
53009 Pardubice
00420 775651767