Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Woonhuis/vakantiewoning in Broumov, TsjechieVraagprijs €115.500,- *

Broumov, Tsjechië

Wegens tijdgebrek kunnen wij helaas te weinig genieten van onze tweede woning en bieden wij onze vrijstaande woning, op ruim 1750 m2 eigen grond, aan op een rustige en heel mooie locatie. Gelegen in een bosrijke omgeving in de regio Broumov. Deze woning is beschikbaar als vaste woning maar ook ideaal als vakantie woning. Het hele huis is in zeer goede staat. Het huis is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, alarmsysteem, koperen dakgoten en afvoeren, centrale verwarmingsysteem (zowel elektrisch als hout/kolen) en een traditionele tegelkachel in de woonkeuken. De woning is voorzien van een terras en een opbergschuur.

Op de benedenverdieping bevind zich, naast de woonkeuken, de ruime hal, de woonkamer, de badkamer met ligbad, aparte toiletruimte en 2 overige ruime kamers. Op de bovenverdieping bevinden zich: ruime overloop, 2 zeer ruime slaapkamers. Een van de slaapkamers geeft toegang tot het ruime dakterras. Beide slaapkamers en de overloop zijn voorzien van veel bergruimte dmv inbouwkasten.

De woning ligt ongeveer 3 km van het centrum van het stadje Broumov. Hier zijn diverse winkels, supermarkten en restaurants te vinden. Kenmerkend voor de regio Broumov zijn de grillige zandsteenformaties, zoals in de Broumovske steny en het beroemde Adrspach gebergte. Het klooster van Broumov en de kerken in Krzeszow, Polen zijn voorbeelden van de rijke architectuur. De omgeving leent zich goed om te skieen, langlaufen, fietsen en wandelen.

Overname van het complete meubilair en stoffering behoort tot de mogelijkheden. Aanwezig tuingereedschap waaronder grasmaaier, zitmaaier, sneeuwruimer, houtkliever, bladblazer, 2 strimmers, kettingzaag, generator en diverse ander gereedschap zijn eventueel ter overname.

De woning is op afspraak te bezichtigen.

Vraagprijs €115.500,- *

08-03-2017 09:25:38, 209 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio : Nachod
Plaats : Broumov

Makelaar

Gino de Jonghe
Graaf Jansdijk B194
4554LG Westdorpe, Nederland
+31620414751

* is een verplicht veld