Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

NU IN PRIJS VERLAAGD....NU OF NOOIT!!Vraagprijs €38.995,- *

Polany, Hongarije

NU IN PRIJS VERLAAGD....NU OF NOOIT!!

Ruime stenen woning met een mooi uitzicht en extra verhuurpotentieel!

In een mooie heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorpje Polany

Het dorpje zelf is klein en wordt omringt door even kleine dorpjes?.maar de basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals een klein supermarktje en een cafe. Er is ook een goed functionerend openbaar vervoer.

Door de centrale ligging is via de provinciale weg het Balatonmeer binnen 45 minuten ( 35 km )per auto te bereiken. Het dorp is een mengelmoes van zeer mooie woningen en minder mooie tot afbraakwoningen. Het dorp kenmerkt zich door de vele Nederlanders en Belgen die er een vakantiewoning hebben of er zelfs permanent wonen. Het dorp en de omgeving hebben diverse interessante bezienswaardigheden waaronder het kasteel van Polany waar veel feesten en partijen worden verzorgd....en hierdoor is er veel vraag naar overnachtings-mogelijkheden. Op dit moment is er structureel een grotere vraag dan dat er aanbod is wat weer veel extra kansen geeft en waar men met deze woning goed op kan inspelen! ( zie ook de aanvullende informatie in onderstaande tekst)


De woning,opgetrokken uit steen, is gelegen in een heuvelachtig gedeelte waarbij men aan de achterzijde een prachtig weids uitzicht over de heuvel en de natuur heeft. Het woonoppervlak is 94 m2 op de begane grond...te weten: kamer 18 m2, kamer 15 m2 , badkamer met toilet 6 m2, ruime hal van 12 m2 ,woonkamer van 27 m2 en een leefkeuken van 16 m2. Er is ook nog een hobbyruimte van 20 m2 en een separate ruimte waar de ketel staat. Aan het huis is er een terras van 50 m2 waarvan 31 m2 overdekt en vanwaar men ook een mooi weids uitzicht heeft.


Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers ( 12,7 en 10 m2 ) en een extra ruimte waar men een 2e badkamer kan maken ( 4 m2 ) In deze ruimte zijn reeds alle voorzieningen aanwezig om er een badkamer van te maken maar op dit moment dient de ruimte als een opberg ruimte. Op het perceel zijn ook diverse bijgebouwen waaronder een grote schuur en een separate garage. Het totaal aan bruikbare en bewoonbare is maar liefs 130 m2
De muren zijn van steen en de fundering van beton. Als dakbedekking zijn er daktegels. Alle beschikbare ruimtes zijn voorzien van elektra. De woning is ook voorzien van dag en nacht stroom. Er is een gecombineerde verwarming van hout en gas wat inhoudt dat men kan kiezen....wil men gas dan draait men een knop om en sluit men een hendel bij de houtkachel en de verwarming draait op gas.


Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een CV op gas en hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk!


Deze woning geeft u ook de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid de kamers te verhuren om aan de vraag voor overnachtingen te kunnen voldoen. Er bestaan dan de mogelijkheid om ongeveer ? 3000,- per jaar aan extra huurinkomsten te genereren. Het hoeft uiteraard niet maar kan wel.....op deze manier kan de woning zich voor een groot deel zelf terugbetalen!
Polany is niet goedkoop, gelet op het groot aantal Nederlanders en Belgen , maar u krijgt er wel wat voor terug!


Een ruime,degelijk en goed verhuurbare woning! De woning kan verkocht worden inclusief meubels.


NU EEN FORSE PRIJSAANPASSING! NU OF NOOIT!!!
Prijs : 14.500.000 HUF K.K. ( ongeveer ? 48.000,- ) Kosten Koper

Nieuwe prijs:
Prijs : 11.698.500 HUF K.K. ( ongeveer ? 38.995,-) Kosten Koper.Pol?ny is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Pol?ny telt 241 inwoners. Wikipedia ( 717)

Vraagprijs €38.995,- *

17-06-2017 10:00:25, 173 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio : Somogy
Plaats : Polany

Makelaar

Thuis-in-Hongarije
Kossuth Lajos u 1
7761 Lothárd Hongarije
0036307239077

* is een verplicht veld