Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Bouwkundige keuring regelen ?

Een bouwtechnische keuring (ook wel bouwkundige keuring genoemd) geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele verborgen gebreken van de woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring).

Overweegt u de aankoop van een bestaande woning? Dan kan het raadzaam zijn om de woning door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur te laten keuren. Dan weet u waar u aan toe bent.

Deze prijs is voor woningen tot 1000m3, meertalig, inclusief NHG en inclusief een woningdashboard . Uiteraard gaan we ook nu door met het continue verbeteren van de kwaliteit, zo zal de opname methodiek en rapportage ook gaan voldoen aan de nieuwe NEN8060 norm welke momenteel in ontwikkeling is.
Unieke klanttevredenheid 4.7 op schaal van 5

Homekeur, uw landelijk netwerk voor bouwkundige keuringen.
Homekeur is de specialist voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring bij aankoop of verkoop van woningen
Met een landelijk netwerk van 25 inspecteurs zijn wij dagelijks onderweg, om voor u en uw relaties bouwkundige keuringen uit te voeren.
De Homekeur inspecteurs zijn zelfstandig, maar vallen onder de opleiding en verantwoording van het hoofdkantoor te Hendrik Ido Ambacht.
Bedreven en ambitieuze inspecteurs die net iets meer moeite doen!
De Homekeur rapportages in 190 talen geleverd!


Elke label aanvraag is een lead voor woningverkoop!
Een groot netwerk van maar liefst 250 inspecteurs staan voor u klaar!
Via onderstaand link kunt u direct een bouwtechnische keuring aanvragen bij onze partner Homekeur. De kosten hiervoor bedragen slechts €439,-

Aangeboden door Homekeur - Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring regelen ?