Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

10 jaar geen belasting betalen op Sicilië, Sardinië en in Calabria

Een voorstel van de nieuwe Italiaanse regering klinkt veel (toekomstige) pensionado’s als muziek in de oren.
Zuidelijke Italiaanse regio’s
Het doel is om te zorgen voor nieuwe inwoners in de dunbevolkte zuidelijke Italiaanse regio’s Calabrië, Sardinië en Sicilië. Het idee is om nationale en internationale pensionado’s er tien jaar belastingvrij te laten wonen. Bovendien zijn de kosten voor het dagelijks leven laag en je kwaliteit van leven is hoog (denk bijvoorbeeld: zon, zee, heerlijk eten).


Economische boost
Het voorstel is onderdeel van een plan om de economie in de genoemde Italiaanse regio’s eenboost te geven en moet nog door het parlement worden goedgekeurd. Door de werkloosheid hebben veel, met name jonge, inwoners deze gebieden verlaten. Voor gepensioneerden is het banentekort echter geen obstakel.

U als internationaal pensionado vestigen ?  Vanaf € 70.000 https://www.tweedewoning.eu/woningen/3221876 , woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers € 90.000 https://www.tweedewoning.eu/woningen/3221977

CALABRIA KENT EEN STIJGING VAN HET INKOMEN VAN 35% VOOR DE LAATSTE JAREN EN DE LAMEZIA TERME AIRPORT KENT EEN VERHOGING VAN 60% VAN DE PASSAGIERS AANTALLEN ! 

Bron : 

10 jaar geen belasting betalen op Sicilië, Sardinië en in Calabria