Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

A019 - mooie quinta met mogelijkheden voor kleinschalige camping.Vraagprijs € 170.000,- *

Oliveira do Hospital, Portugal

Sfeervolle, rustig gelegen quinta van ruim 1,5 ha. (15000 m²) met traditioneel woonhuis, nabij het dorpje Travanca de Lagos, een dorpje met historie vanaf de Romeinse tijd. Bij de gemeente Oliveira do Hospital ligt een vergunning aanvraag voor een kleinschalige camping.

Het woonhuis is gebouwd van granieten stenen. Het heeft twee verdiepingen. Beneden is een grote slaapkamer en een grote badkamer met ligbad.
Op de begane grond is een ruime woonkeuken (met openhaard) en een lichte woonserre met houtkachel.
Met het oog op de kleine camping is aan de woning in 2007 een aparte douche en toilet gebouwd en er is een buitenkeuken, dit alles met een eigen geiser.

Kenmerkend aan het terrein zijn de terrassen met granieten muurtjes, de grote granieten rotsen, de weidse uitzichten naar het dal en een grote vijver.

Het terrein bestaat uit mooi aangelegde terrassen en een stukje bos. Op elk terras is elektra aanwezig. Op veel plaatsen zijn ook waterpunten. Er zijn veel lichtpunten op het terrein. Het is goed onderhouden. Op het terrein zijn verschillende paden gemaakt waardoor de meeste terrassen goed bereikbaar zijn voor een tractor/zitmaaier.
Op een van de terrassen is een rond zwembad aangelegd (doorsnee 5,5 m), met een pomp/zuiveringsinstallatie. Op diverse plekken zijn schaduw-voorzieningen aangebracht.
Een deel van het terrein bestaat uit grote vlakke grasvelden, eventueel geschikt voor het houden van paarden of voor een grote groentetuin.

Electra is aangesloten, als ook de telefoon en ADSL. Water komt uit een eigen put, deze put is in 2006 gemaakt en geeft genoeg water voor huishoudelijk gebruik en voor het bevloeien van de tuin. Daarnaast zijn er nog 3 andere bronnen op het terrein, maar 2 daarvan geven niet het hele jaar water.

Op het terrein staan druivenranken (opbrengst ongeveer 100-150 liter wijn per jaar), verschillende olijfbomen, fruitbomen (peer, appel, walnoot, vijg, pruim, mispel, kers, kweepeer, sinasappel, citroen) en naald- en eikenbomen (genoeg voor eigen houtvoorraad). Her en der staan ook sierplanten.
Het terrein is deels omheind door natuurlijke materialen en is afsluitbaar door een houten hek.

De bereikbaarheid is goed via een zandpad.

Vraagprijs € 170.000,- *

07-10-2021 11:36:51, 3695 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Portugal
Regio : Beiras, district Coimbra
Plaats : Oliveira do Hospital

Makelaar


* is een verplicht veld