Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Luxueze 5 slaapkamer villa met adembenemende uitzichten op de Atlantische oceaan.Vraagprijs € 1.049.000,- *

Nadadouro, Portugal

Een op maat gebouwde luxe villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers in een bevoorrechte omgeving van Nadadouro. Deze fantastische villa is gebouwd met aandacht voor detail en vele extra's. Alle 5 slaapkamers hebben een prachtig uitzicht op de Atlantische oceaan en de lagune van Obidos.
De benedenverdieping is zeer ruim met een open woonkamer, zitruimte, eethoek, familiekeuken en een bijkeuken. Dit niveau heeft ook een wc, 1 grote badkamer, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten en een en suite slaapkamer met dubbele douche. Alle kamers hebben ramen van muur tot muur en deuren met toegang tot het terras en de tuin die open gaan naar het zwembad.
De bovenverdieping heeft 1 grote slaapkamer met open haard en een master slaapkamer met grote badkamer en dressing. Hier zijn ook ramen van vloer tot plafond en deuren met toegang tot de balkons met prachtige uitzichten op de oceaan.
De belangrijkste kenmerken buiten zijn: de grote aangelegde tuinen, het geweldige zwembad, een overdekte barbecueruimte en omkleedruimte.
Er is ook nog een kelderruimte met een ruime garage die plaats biedt aan 4 auto's, een stookruimte en een extra ruimte waar een bioscoop, speelkamer of gym kan gemaakt worden.
De villa is gelegen in de buurt van alle nodige (levens)voorzieningen en op loopafstand van het dorpscentrum en het strand. Deze grote villa werd gebouwd in 2013, heeft een bebouwde oppervlakte van 471 m2 en een totale grondoppervlakte van 1959 m2.
Hierbij enkele kenmerken van deze luxe-villa: kamers met behangpapier en prachtige decoratie, spots, marmer, alle kamers met toegang tot een terras en uitzicht op de oceaan/lagune, alarmsysteem, video-intercom, vloerverwarming, centrale verwarming, centraal stofzuigsysteem, automatisch irrigatiesysteem, waterdrainagesysteem, zonnepanelen voor warm water, keuken met twee koelkasten/diepvriezers.

Vraagprijs € 1.049.000,- *

21-04-2015 14:37:29, 353 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.