Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Prachtige B&B met fantastisch uitzicht op het landschap, Salir de Matos.Vraagprijs € 649.000,- *

Salir de Matos, Portugal

Het privegedeelte van de eigenaar is compleet met ruime en goed ingerichte kamers, een moderne keuken, grote slaapkamer met eigen badkamer, een lounge / zitkamer en een riant priveterras.
Vanaf het moment dat u het domein betreedt, ervaart u een rustgevend gevoel door de adembenemende uitzichten op de heuvels en bergen.
De verhuurfaciliteiten beschikken over een bungalow met 1 slaapkamer (voor 4 personen), 5 kamers met eigen badkamer, een ontbijtruimte en een lounge, receptie, grote terrassen, een zwembad, barbecue en brood/pizzaoven en een parkeerplaats. Alle kamers hebben toegang tot de terrassen waar u kunt genieten van het uitzicht op het zwembad en de tuinen. Een aantal kenmerken van deze uitzonderlijke B & B zijn: 15000 m2 grond, 2 waterputten, automatische poort, airconditioning warm / koud in de bungalow, garage, washok, rolluiken, brood/pizzaoven naast de grote barbecue, moestuin, priveterras 60 m2 voor de eigenaars, fruitbomen, gastank van 1000 liter, intelligent warmwatersysteem, zwembad 10x5 m, warmtecirculatie voor het zwembad, badkamer bij het zwembad, houtkachel in de eigen woonkamer, centrale verwarming met gas en nog veel meer. Voor meer informatie en of bezichtiging van dit prachtige eigendom met bouwoppervlakte van 450 m2, neem gerust contact met ons op.
Uitstekende locatie op slechts 15 minuten rijden naar de stranden van Foz do Arelho en 1 uur naar de luchthaven van Lissabon.

Vraagprijs € 649.000,- *

15-11-2017 09:21:24, 649 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Portugal
Regio : Silver Coast
Plaats : Salir de Matos

Makelaar

D Properties - Jan Goos
Rua Sebastião de Lima, 22
2500-277 Caldas da Rainha - Portugal
+351 934 354 160

* is een verplicht veld