Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Penthouse met zicht op Zee en Golfbaan

Vraagprijs € 730.000,- *

Benahavis , Spanje

Licht en ruim penthouse met 3 slaapkamers, met ongelooflijke grote terrassen, allemaal op het zuiden gericht. De gebouwen met 4 verdiepingen worden bekroond door ruime penthouses met een modern design en spectaculaire solaria waar u de hele dag kunt genieten van het uitzicht van zonsopgang tot zonsondergang.
Deze woningen zijn ontworpen met ruime kamers, die de huidige marktstandaarden overtreffen. De moderne distributie integreert de keuken met de woonkamer en het terras.
Deze woningen worden volledig uitgerust met hoogwaardige moderne afwerkingen geleverd. Hoogtepunten zijn onder andere cr?mekleurig marmer, grote tegels in de badkamers, brede openslaande deuren naar het terras, hoogwaardige keukenapparatuur en sanitaire voorzieningen, led-verlichting, airconditioning en verwarmde vloeren in badkamers, allemaal standaard.
Het is gemaakt in overeenstemming met de criteria van duurzaamheid en milieuvriendelijke architectuur. Deze huizen hebben een minimaal energieverbruik en beschermen het milieu door gebruik te maken van zonnepanelen, hoogwaardige thermische isolatie en geluidsisolatie en een "B" energiecertificaat te behouden.
De gebouwen op verschillende grondniveaus optimaliseren het uitzicht en bieden een uitzonderlijk panorama op de omgeving.
De beboste gebieden zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerp, met respect voor de verscheidenheid aan soorten en inheemse bomen in het gebied, met verticale tuinen en groene gangen die elk van de fasen met elkaar verbinden en de woongebouwen in een unieke natuurlijke omgeving omhullen.
Priv?garage- en berging, inbegrepen in de prijs. Een plek om te wonen en te genieten van de zonsopgang net zo veel als de zonsondergang. Zeer goed verbonden, kunt u kiezen tussen een dag golfen, de zon en het strand, en niet te vergeten de uitgebreide keuze aan gastronomie in Benahavis, Marbella, Puerto Ban?s of de nieuwe San Pedro Boulevard.
Het is een verblijfplaats waar rust en kalmte heerst, hoewel de beste recreatieve activiteiten en activiteiten in Marbella beschikbaar zijn binnen een straal van slechts 5 km.
De bedoeling van dit tuinvoorstel is om een ??botanische reis te maken door de vijf continenten met vegetatie (het zesde continent, Antarctica, heeft er geen).
Voorzieningen :
Airconditioning
Voorzieningen in de buurt
Gloednieuw
Dichtbij Golf
Dicht bij scholen
Dichtbij zee / strand
Dichtbij de stad
Op maat gemaakte kledingkasten
Volledig ingerichte keuken
Volledig ingericht
Uitzicht op de tuin
Gated community
Golf uitzicht
Lift
Woonkamer
Marmeren vloeren
Uitzicht op de jachthaven
Berg uitzicht
Berghelling
Panoramisch zicht
Eigen terras
Beveiliging 24h
Solarium
Vervoer in de buurt
Vloerverwarming (badkamers)
Bijkeuken

Vraagprijs € 730.000,- *

04-07-2019 10:43:30, 508 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Bekijk op de site van de makelaar

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : costa del sol
Plaats : Benahavis

Makelaar

tweedewoning
06-12995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld