Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Grote boerderij te koop in HongarijeVraagprijs € 34.900,- *

Vemend, Hongarije

Zeer interessante boerderij met diverse mogelijkheden voor grote families, bed & breakfast en/of camping. Deze woning is praktisch geheel gerenoveerd en kan met slechts kleine werkzaamheden, zoals schilderen, naar ieders wens worden afgemaakt. Met 9 kamers, 2 badkamers, apart toilet, keuken (aansluitingen voor een tweede zijn aanwezig), centrale verwarming op gas en een terras van 70 m2, is dit een van de grootste boerderijen in de regio.
Indeling: Van voor naar achter: Drie achter elkaar gelegen ruime kamers, gemeenschappelijke ruimte/woonkamer waar eventueel nog een keuken geplaatst kan worden. Apart toilet en een badkamer met ligbad. Grote open hal met trap naar de verdieping. Achteraan het zelfstandige appartement met op de begane grond een woonkamer met open keuken en een badkamer met douche en toilet. Vanuit de woonkamer kan men via een trap naar de verdieping waar de slaapkamer zich bevindt.
Verdieping: Via de hal kan men naar de verdieping (onder het dak). Hier komt men op een overloop met aansluitend een lange gang die toegang geeft tot 4 slaapkamers.
Achter de boerderij staat een bijgebouw/stal bestaande uit 2 ruimtes waarvan een met wijnkelder. Het bijgebouw heeft net als de woning een geheel nieuw dak. Alle vloeren, plafonds, stukwerk, ramen (dubbel glas met horren) en deuren, luiken, elektriciteit, water en afvoeren zijn ook allemaal nieuw.
Het perceel, bijna 1,5 hectare, bestaat eigenlijk uit 2 kavels. Een daarvan (4978 m2) is een bouwkavel. Dus voor wie de boerderij niet groot genoeg is, zijn er ook nog mogelijkheden voor uitbreiding. Wie geen behoefte heeft aan dit perceel kan het altijd nog los verkopen.
Dit is een zeldzaam object met veel grond en een enorm woonhuis dat diverse mogelijkheden biedt voor mensen die zonder al te veel werk iets geheel naar eigen smaak willen cre?ren.

Kijk op onze website voor meer informatie en foto's. Referentie 403.

Vraagprijs € 34.900,- *

19-07-2018 10:34:56, 705 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio : Baranya
Plaats : Vemend

Makelaar

Mecsek Makelaardij Kft
Sajgói út 12
H-7673 Kővágószőlős, Hungary
0036 204 829 414

* is een verplicht veld