Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

VERKOCHT / VERKOCHT / VERKOCHTVraagprijs € 27.500,- *

Palotabozsok, Hongarije

De leuke plaats Mohacs is met een 20 minuten te bereiken ( 30 km ) en vanuit hier kan men leuke activiteiten plannen zoals een bootvaart over de Donau of met de veerboot oversteken naar het andere comitaat Bacs-Kiskun....en Pecs is met een goed half uurtje te bereiken ( 55 km ) De afstanden zijn best groot maar door de ligging aan de provinciale weg in tijd maar kort. Er zijn veel bekende wijngebieden en thermaalbaden in de directe omgeving.

Ietwat op een heuvel gelegen ligt deze voor 80% afgebouwde woning bestaande uit 3 verdiepingen. De woning is gebouwd in 1990 en is daarna niet meer afgebouwd en gebruikt als weekendhuis...wat heel jammer is want de woning verdient het om helemaal in orde gemaakt te worden. De uitstraling is best grandeur te noemen en ideaal om met een gezin zeer plezierig in te wonen.

De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 227 m2 verdeeld over 3 verdiepingen!

Kelder.
Begane grond: hal,keuken,woonkamer,separaat toilet, garage en een overdekt terras.
1e verdieping : 2e keuken,woonkamer,badkamer en toilet (niet af) en 2 slaapkamers,balkon.
zolder: 2 kamers en een badkamer ( niet af )
Zeer geschikt voor permanente bewoning, of het creeren van appartementen, B&B,of als meer-generatie woning .....veel mogelijkheden!

Er moet wel nog het nodige aan gedaan worden waaronder de afwerking en het installeren van 2 badkamers en 2 keukens. Op dit moment is er ook geen verwarming aanwezig maar de voorzieningen zijn wel reeds aanwezig. Men dient dus een CV met ketel en radiatoren te plaatsen. Dit kan op gas want er ligt gas in de straat en hoeft alleen te worden doorgetrokken.

Het geheel staat op een praktisch perceel van 631 m2.

Elektra,water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Er is geen verwarming. Internet/tv en telefoon mogelijk.

Gewoon een ruime ,mooi gelegen woning met enorm veel mogelijkheden! De zeer interessante prijs geeft u meer dan genoeg ruimte om de woning naar uw smaak en wensen aan te passen en in te richten.


Prijs : 8.650.000 HUF K.K. ( ongeveer ? 27.500,-) Kosten Koper.


Palotabozsok is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Palotabozsok telt 1071 inwoners. Wikipedia(899-28)

Vraagprijs € 27.500,- *

21-08-2018 11:29:01, 340 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio : Baranya
Plaats : Palotabozsok

Makelaar

Thuis-in-Hongarije-makelaardij
Kossuth Lajos u 1
7761 Lothárd Hongarije
+36302323702

* is een verplicht veld