Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Vakantiewoning nabij Trutnov, Adrspachrotsen en skigebiedenVraagprijs € 86.000,- *

Chvalec, Tsjechië

Wij hebben in de verkoop een fraaie recreatiewoning op een zonnig perceel in de stad Chvalec op 15 min van Trutnov.
De woning bestaat uit een ruime entreehal die van voor naar achter loopt en de woning opsplitst in 2 helften. In de ene helft van de woning is er een keuken met bijkeuken, de eetkamer en ruime woonkamer met grote houtkachel.
In de andere helft van de woning zijn er 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een speelkamer. In de badkamer een inloopdouche, wastafel en separaat toilet. In de slaapkamer afwerking met lambrisering. De gehele begane grond heeft hoogteverschillen in de vloernivo?s.
Via een houtentrap kom je uit op de open zolder welke nog nader in te delen is. Het dak is in 2014 gerealiseerd. Hier bevindt zich de boiler (200l) voor de badkamer.
Er zijn grote kunststof kozijnen met dubbel glas wat de woning veel lichtinval biedt. De woning is deels onderkelderd. Er is gemeentewater en elektra aanwezig. De verwarming is middels elektrische kachels of houtkachel. Het perceel is niet omheind.
De ligging nabij Trutnov (15km), Adrspach (5km) en het Reuzengebergte (25km) is ideaal te noemen. In Chvalec is een basischool, supermarkt, postkantoor aanwezig. Er zijn veel bossen in de omgeving. Ideaal voor de sportieve mens of de avonturier.
Perceelgrootte 1296 m2. Inboedel in overleg.

Vraagprijs € 86.000,- *

29-08-2018 23:17:05, 326 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio : Trutnov
Plaats : Chvalec

Chvalec
Chvalec

Makelaar

Czech Home
Druzstevni 138
53009 Pardubice
00420 775651767

* is een verplicht veld