Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Woning voor recreatie of permanente bewoning in Bernartice,TrutnovVraagprijs € 76.750,- *

Bernartice, Tsjechië

Wij hebben te koop een karakteristieke (vakantie)woning in Bernartice. De woning is gelegen in een rustig deel van het dorp en op 5 km van de grens met Polen en geschikt voor recreatie en/of permanente bewoning. In Bernartice is een basisschool, postkantoor en wat kleinere supermarktjes. De woning is ideaal voor de verhuur. Via Micazu zijn er uitstekende verhuurresultaten.
Op de begane grond een entreehal met toegang naar een ruime woonkamer met houtkachel (links) en eetkamer met houtkachel (rechts). Ook bevindt zich in de hal een houten trap naar de verdieping. Aan de achterzijde van de woning de keuken en badkamer. In de keuken een mooie tegelvloer en nostalgisch houtgestookt fornuis welke ter overname is. De badkamer bestaat uit een douchehoek, wastafel en toilet. Er is een nieuwe boiler (2018) en aansluiting voor een wasmachine.
Op de verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. De plafonds zijn met hout afgewerkt. In totaal zijn er 6 slaapplekken.
Er zijn nieuwe vloeren aangebracht en geisoleerd op de begane grond (2013/2014). Er zijn nieuwe plafonds gemaakt en in de keuken is een verhoogd plafond aanwezig. De ruimtes worden verwarmd met elektrische kachels of beneden via 2 houtkachels. Houten kozijnen met dubbel glas. WIFI aansluiting.
Het huis is gelegen tegen een helling. De tuin is netjes onderhouden en er staan wat fruitbomen. In de tuin een stenen berging en een ruim overdekt terras. Vanaf de entree aan de voorzijde tot aan de zijgevel van de woning is er een houten terras aanwezig. Dit geeft veel zitmogelijkheden.
Elektra aanwezig, waterleiding gemeente, beerput naast woning. Er ligt drainage om de woning.
In de directe omgeving enkele woningen die permanent bewoond worden, andere woningen zijn voor recreatie. De stad Trutnov is op 15 min afstand gelegen. In de omgeving vele mogelijkheden voor fietsen en wandelen.
Perceelgrootte 1155 m2. Inboedel in overleg.

Vraagprijs € 76.750,- *

29-08-2018 23:27:52, 284 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio : Trutnov
Plaats : Bernartice

Bernartice
Bernartice

Makelaar

Czech Home
Druzstevni 138
53009 Pardubice
00420 775651767

* is een verplicht veld