Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Romantisch landhuis ,met B&B.Vraagprijs € 92.000,- *

Jardanhaza, Hongarije

Deze, in 1860 gebouwde, authentieke galerijwoning is momenteel deels als B&B in gebruik.

Het prive gedeelte beschikt over een woonkamer met open haard, keuken, een badkamer met toilet en ligbad, twee ruime slaapkamers, een hal en een stookruimte.

De B&B heeft een eigen ingang, twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche, een gezamenlijke keuken en een gezamenlijke eetkamer. Alle binnenruimtes zijn via afsluitbare verbindingsdeuren bereikbaar, zowel het B&B deel als de prive vertrekken.

Tevens is er aan de voorzijde van het gehele pand een bogengalerij met "torentjes". Deze, in het oog springende "torentjes" zijn voorzien van een spits dak. Aan de B&B zijde is deze buitenruimte in gebruik als overdekt terras, terwijl de ruimte aan de prive zijde een jacuzzi bevat.

Het huis is aangesloten op:
- Stroom 220 v en 380 V
- Waterleiding + water uit eigen put
- Aardgas
- Riolering
- Het prive deel van het huis heeft een gasgestookte centrale verwarming. De open haard in de woonkamer (2014) zorgt niet enkel voor extra sfeer maar ook voor extra verwarming. De openhaard kan ook gekoppeld worden om de centrale verwarming te stoken ipv de gasketel.

De in 2011 aangelegde B&B heeft een eigen gasgestookte combi ketel met centrale verwarming die onafhankelijk van de prive vertrekken werkt.
- Kabeltelevisie
- Telefoon
- Internet

Conditie van het huis:
- De woning is circa 150 jaar oud maar geheel aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. De 60 cm (!!) dikke muren bestaan uit een mix van baksteen en adobe (leem). Hierdoor bent u zomer en winter verzekerd van een zeer aangenaam huisklimaat. Het leem zorgt voor een uitstekende isolatie en zorgt voor een gezonde luchtvochtigheid. Het geheel is afgewerkt met een ambachtelijke kwaliteit stucwerk.
- Het dak is in 2013 geheel vernieuwd en bedekt met keramische dakpannen.
- De gehele woning is voorzien van hardhouten (Larix) raam en deurkozijnen. De raamkozijnen zijn voorzien van twee lagen enkel glas (Binnen en een buiten kozijn). Geheel in authentieke stijl.
De woning ligt in een rustige straat die uitloopt op een bospad.

Aan de overkant van de straat is er een hectare grasland van de zelfde eigenaar wat eventueel bijgekocht kan worden.

In het dorp Jardanhaza kunt u verschillende kleine buurtwinkeltjes vinden. In het aangrenzende dorp is een wat grotere Coop en op 10 km afstand ligt de stad Ozd met een Tesco, Lidl, Interspar en een Aldi.
In het dorpje is een gezondheidscentrum met een vaste huisarts en verschillende andere artsen. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is te vinden in de stad Ozd.
In het aangrenzende dorp Arlo is een meertje waar u kunt zwemmen en vissen.

Vraagprijs + K.K.

Vraagprijs EUR 91,618,- *
Comissie makelaar 3% EUR 2,749,- *
Comissie advocaat 2% EUR 1,832,- *
Overdrachts belasting 4% EUR 3,665,- *
________________________________________
Totale kosten: EUR 99,864,- *

* Europrijs is slechts een indicatie, gerelateerd aan de wisselkoers. EUR 1,- = 327 Ft.

Hungatlan, uw onroerend goed partner in Hongarije.

Vraagprijs € 92.000,- *

09-08-2019 19:52:00, 770 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio : Noordoost Hongarije
Plaats : Jardanhaza

Makelaar

Hungatlan
Hongarije
+36206228109

* is een verplicht veld