Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Pand in een van de oude koloniale buurten in het stadscentrum van MindeloVraagprijs € 250.000,- *

Mindelo, Kaapverdië

Deze accommodatie bevindt zich op een van de beste locaties in het stadscentrum in een van de oude koloniale buurten van Mindelo. Het pand ligt dicht bij het oude koloniale centrum en de beste supermarkten en winkels in de stad.

Geen zin om te winkelen omdat de zon weer schijnt? Loop gewoon de voordeur uit, pak een taxi en binnen 5 minuten sta je op het strand van Praia da Laginha, het populaire stadsstrand van Mindelo. Natuurlijk kunt u ook besluiten om de gemakkelijke 15 minuten durende wandeling door de stad naar dit prachtige strand en zijn uitgaansbars en restaurants te maken.

Je kunt er ook voor kiezen om 6 minuten te lopen naar de haven van Mindelo, waar je de enige jachthaven in West-Afrika vindt. Om een vreemde redenen trekken jachthavens zeilers aan en die zul je dan ook veel zien. Vooral in de winter zijn er veel van hen die Mindelo bezoeken, en hun laatste voorbereidingen treffen voordat ze de Atlantische Oceaan oversteken. Rond de haven vind je enkele van de beste restaurants en locaties met livemuziek in de stad.

Genoeg over de omgeving en terug naar het pand. Het vervallen gebouw heeft betere tijden gekend, maar iedereen die durft om voorbij, door en over het puin te kijken, zal zijn potentieel zien. Dit grote gebouw heeft vijf kamers, een kelder, drie kamers met een balkon en twee kamers met een terras. Het heeft een totale oppervlakte van 640 vierkante meter. Het pand is leeg, direct beschikbaar, maar moet van buiten en van binnen volledig worden gerenoveerd.

Ben je op zoek naar een goedkoop en centraal gelegen pand in het centrum van Mindelo, en maakt het vooruitzicht van een grote renovatie je niet bang? Dan is dit misschien wel het perfecte pand voor jou om iets moois van te maken.

Vraagprijs € 250.000,- *

23-10-2018 14:41:15, 359 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Kaapverdië
Regio : Sao Vicente
Plaats : Mindelo

Rua Dr Nunes de Oliveira
Mindelo

Makelaar

Wiebe
Drift 1
3512BP Utrecht, Nederland

* is een verplicht veld