Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Villa

Vraagprijs € 6.300.000,- *

Rafol de Almunia, Spanje

Gebouwd in de urbanisatie Monte Pego, dichtbij J?vea en Denia aan de Middellandse Zee, Costa Blanca in de provincie Alicante, Comunidad Valenciana, Spanje.

De accommodatie bevindt zich in een unieke en onvergelijkbare enclave. Het is een luxueus en elegant herenhuis, met een eigen stijl en een onvergelijkbare moderne architectuur.

Indrukwekkende luxe villa in de buurt van stranden en golfbanen. Vliegvelden van Manises, Valencia en El Altet - Santa Pola, Alicante op 115km. Dichtbij N-332
en AP-7.

Luxe landhuis, meesterwerk van unieke architectuur, biedt privacy en biedt een prachtig en fantastisch uitzicht op het mediterrane landschap, de kust en de bergen.

Het is gelegen op de top van een heuvel, op een perceel van 12.000 m2. Dit moderne huis ligt op 4,5 km van de zee.

Dit ontwerp heeft een totale bebouwde oppervlakte van 2113 m2, waarbij de impact van licht wordt gemaximaliseerd. Het bestaat uit twee hoofdniveaus, beide met verrassende volumes.

Moderne luxevilla, met een heel eigen stijl. 2.014m2 gebouwd, gelegen op een unieke plek in de urbanisatie Monte Pego, Alicante. Dit indrukwekkende herenhuis valt op door zijn unieke architectuur van het hoogste niveau. Het exclusieve ontwerp en de privacy maken deze accommodatie tot een speciale eigenschap die bijna perfect is. De uitzichten zijn prachtig en zeer divers en laten u genieten van de vallei, de bergen en de Middellandse Zee. Deze woning ligt op de top van een comfortabel perceel van 12.000m2, op slechts een paar minuten met de auto van het strand. De woning heeft 2 verdiepingen, dak en garage

Een belangrijk kenmerk van het pand is dat het twee gescheiden woonkamers biedt, met directe toegang tot de buitenterrassen.

In het hoofdgebouw is er een zeer ruime eetkamer, een grote designkeuken, een spa met een binnenzwembad, een sauna, een Turks bad, een thuisbioscoop, een biljartkamer, een woonkamer met open haard, een luxe suite met jacuzzi en een grote kleedkamer. Een appartement met twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer en een keuken.

Het pension biedt de gastheren een eigen woonkamer, een keuken en zes slaapkamers, elk met badkamer.

Een origineel kantoor dat zich op het dak en in het midden van een zen-tuin bevindt, is alleen toegankelijk met de lift en biedt de beste uitzichten.

In deze accommodatie werd een deel van de film van Ridley Scott opgenomen, getiteld "The Counselor" met Michael Fassbender, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Brad Pitt en Javier Bardem.


Vraagprijs € 6.300.000,- *

01-11-2022 10:19:46, 2128 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Bekijk op de site van de makelaar

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : alicante
Plaats : Rafol de Almunia

Makelaar

j.bleijenberg
0612995359
0612995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld