Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Gerenoveerde, zeer ruime woonboerderij - chalupa te koop, nabij de beroemde kuuroorden, West-BohemenVraagprijs € 105.000,- *

Tepla, Tsjechië

- ONDER OPTIE - Namens een van onze clienten bieden wij te koop aan, deze gerenoveerde en goed onderhouden "chalupa" (woonboerderij), in West-Bohemen, Tsjechie. Het ruime huis is van alle luxe voorzien, en is gelegen in de bosrijke omgeving van de beroemde Tsjechische kuuroorden Karslbad (Karlovy Vary) en Marienbad (Marianske Lazne). Deze kuuroorden zijn, samen met andere Europese kuuroorden uit o.a. Duitsland en Belgie genomineerd voor de UNESCO werelderfgoedlijst.

Indeling huis:
De deels onderkelderde (25m2) woonboerderij heeft vier ruime slaapkamers, een zeer ruime en goed uitgeruste keuken en een grote woonkamer met openhaard en twee luxe badkamers. Verder is er nog een ruime speelzolder (met o.a. biljart en TV). Het huis heeft een woonoppervlakte van ca. 170m2.

Verwarming geschiedt door een houtgestookte CV, er zijn tevens nog twee houtkachels (natuurlijk ook voor de gezelligheid). Voor warm water is een elektrische boiler voorhanden. Verder zijn er twee schuren als bijgebouwen. Een van de schuren (20m2) is ingericht als speelkamer, met een tafeltennistafel, dartbord en een schommel. De tweede schuur kan dienen als een ruime bergruimte van 60m2 voor haardhout, gereedschap, tuinmeubelen etc.
Omgeving:
De prachtige omgeving biedt alles voor rustzoekers en liefhebbers van wandelen, fietsen, mountainbiken etc. Op 2 km afstand ligt de 9-holes golfbaan van Tepla, die vrij toegankelijk is. Verder zijn er de vele kuuroorden in de omgeving en kan men kastelen en schilderachtige stadjes bezoeken. In de winter kan men langlaufen en de stadsskipiste van Marianske Lazne bezoeken.

Reistijd: Vanuit Utrecht slechts 780 kilometer!
Verhuur mogelijkheden:
Het huis wordt al jaren goed verhuurd (omzet/winst-cijfers zijn bij ons bekend, en kunnen opgevraagd worden). Gezien de huidige spaarrente, de goede woningmarkt in Tsjechie en de aantoonbare verhuurresultaten, is dit huis een prima alternatief als belegging; waarbij u tegelijkertijd natuurlijk ook zelf van het huis kunt genieten.
Verkoop-informatie
De makelaarsprovisie voor de koper bedraagt 2% (dit is zeer laag, in Tsjechie zijn tarieven tot 5-6% gebruikelijk).

De aankoop kan geheel in het Nederlands afgehandeld worden, omdat de verkopers via een gerenommeerde Nederlands-Tsjechische juriste, Hartmanova, het huis verkopen.

Neemt u voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op.

Vraagprijs € 105.000,- *

15-02-2019 10:32:02, 313 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio : West-Bohemen
Plaats : Tepla

Beroun 21
36461 Tepla

Makelaar

Hartmanova
Heerlen
0628121420

* is een verplicht veld