Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Mooi maisonnetteappartement op LANDALpark bij LipnomeerVraagprijs € 107.000,- *

Lipno nad Vltavou, Tsjechië

Wij hebben te koop een mooi 4-persoons appartement, gelegen op het bekende Landal recreatiepark in Lipno nad Vltavou op loopafstand van het Lipnomeer. Dit appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping (maisonnette). Het appartement is via een trapopgang te bereiken.
Op de 1e verdieping is de entreehal, keuken met eethoek, woonkamer en ruim balkon aanwezig met een mooi uitzicht over het park en de omgeving.
Via de houten trap is de 2e verdieping te bereiken. Hier zijn 2 slaapkamers en een badkamer aan aanwezig met ligbad en wastafel. Verder een separaat toilet. In het gebouw is er nog een kleine berging aanwezig. Parkeren kan tegenover het appartement.
Het appartement is voorzien van elektra, gas en water. Verwarming vind plaats middels een centrale verwarming. Het appartement is in eigendom van een vereniging waar de gebruiker lid van is, de grond eromheen is gezamenlijk eigendom en als eigenaar betaald u hieraan een bijdrage voor de schoonmaak van het park, het onderhoud en administratieve zaken.
Het appartement kan voor eigen gebruik gekocht worden, maar de aanwezige organisatie kan ook de verhuur met alle bijkomende zaken voor u regelen. Van boeking tot onderhoud. In het hoogseizoen, zowel zomer als winter, is de bezetting van het appartement goed te noemen. Er zijn gegevens aanwezig bij de makelaar om de cijfers van de verhuur en onkosten voor de woning te zien. De appartementen worden verhuurd aan o.a. Nederlanders, Tsjechen en Duitsers.
In de directe omgeving kan men watersporten naar behoeven, is er een strand aanwezig, een overdekt zwembad, restaurants, skipistes in de winter, een rodelbaan en vele andere voorzieningen op en rondom het park.
De nieuwe inboedel (2016), complete keuken en terrasmeubilair zijn bij de prijs inbegrepen.
Mogelijkheid om tegen bijbetaling 2 ligplaatsen voor een boot over te nemen.

Vraagprijs € 107.000,- *

19-02-2019 09:24:50, 180 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio : Cesky
Plaats : Lipno nad Vltavou

Makelaar

Czech Home
Druzstevni 138
53009 Pardubice
00420 775651767

* is een verplicht veld