Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

VERKOCHT / VERKOCHT / VERKOCHTVraagprijs € 17.450,- *

Tevel, Hongarije

De boerderij is apart gelegen en is in een redelijk/goede staat ( volgens Hongaarse normen ) en ook direct bewoonbaar.Uiteraard kan een modernisatie geen kwaad maar een likje verf of behang doet al wonderen!

De indeling is best praktisch te noemen....hal,keuken,badkamer,separaat toilet,huiskamer,tussenkamer met een 2e uitgang naar de galerij en een ruime slaapkamer. De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk gevoel. In de huiskamer staat een typisch Hongaarse tegelkachel. Alle kamers zijn voorzien van gasconvectoren.

Het woonoppervlak is ongeveer 100 m2 en op het perceel van 1040 m2 ( er is een 2e perceel van ongeveer 1500 m2 bij te kopen van dezelfde eigenaar) staan diverse bijgebouwen waaronder een garage en extra opslagruimte. De wijnkelder is wel heel speciaal gelegen namelijk onder de weg met een eigen ingang op het perceel. Waarom....de woning is lager gelegen dan de weg.

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is zijn er convectoren op gas en een typisch Hongaarse tegelkachel. Er is ook een eigen watervoorziening voorzien van een hydroforpomp. Snel internet en tv aansluiting zijn uiteraard mogelijk.

Best ruime boerderij welke geschikt is voor permanente bewoning als ook voor vakantiewoning en dat in een levendig dorp!Prijs : 5.500.000 HUF K.K. ( ongeveer ? 17.450,-) Kosten Koper.


Tevel is een plaats (kozsog) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Tevel telt 1706 inwoners (2001).

Het dorp is langwerpig en concentreert zich langs de doorgaande weg. Centraal gelegen in het dorp bevindt zich een gratis beschikbare natuurlijke waterbron waar de lokale bevolking veelvuldig gebruik van maakt door er flessen en jerrycans te vullen. Overdag is dit dan ook een van de drukste plaatsen in het dorp. ( 9051)

Vraagprijs € 17.450,- *

21-02-2019 20:13:47, 258 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio : Tolna
Plaats : Tevel

Makelaar

Thuis-in-Hongarije-makelaardij
Kossuth Lajos u 1
7761 Lothárd Hongarije
+36302323702

* is een verplicht veld