Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

VERKOCHT / VERKOCHT / VERKOCHTVraagprijs € 57.950,- *

Simontornya, Hongarije

Het dorp is ideaal voor mensen die het echte Hongarije willen ontmoeten, de mensen in het dorp zijn gastvrij en vriendelijk. De vele wijnbergen zorgen voor prachtig uitzicht!

De omgeving is prachtig, vanuit Simontornya kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan omliggende plaatsen.

De hoofdbezienswaardigheid van het dorp is " de toren van Simon", een donjon gebouwd in de 13de eeuw. Inmiddels is het gebouw zoveel keer gerestaureerd dat het een puzzel van bouwstijlen is. In de zomermaanden kunt u het gebouw ook van binnen bezichtigen. In de bergen rond het dorp vindt u zogenaamde "woonkelders". Kleine grotten waarin tegenwoordig vooral wijnkelders te vinden zijn maar waarin ook nog wel zigeuners wonen.LET OP : In Simontornya kunt u, tegen vergoeding, vissen op karper.Gelegen in de heuvels van het mooie wijngebied ligt deze ruime vakantiewoning met een prachtig uitzicht en geheel vrij gelegen.

Belangrijk:Dit is een van de weinige woningen in deze directe omgeving welke goed te bereiken is via een geasfalteerde weg!

Deze ruime en in goede staat verkerende vakantiewoning heeft een woonoppervlak van ongeveer 112 m2 welke verdeeld zijn over 2 verdiepingen. Er is een ruim overdekt terras aan de voorzijde met een prachtig panoramisch uitzicht en aan het overdekte terras is doorgetrokken aan de zijkant van de woning naar achteren toe. De terrassen en de woning zelf is voorzien van sfeerverlichting. Op het ruime perceel van 2278 m2 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een carpoort en een pershuis met wijnkelder. Uiteraard ontbreken de wijngaarden ook niet!

Indeling van de woning:

Begane grond:

huiskamer met eetkamer.
gedeeltelijke ruime open keuken.
2 voorraadruimtes.
toilet.
1e verdieping:

zeer ruime overloop waar nu een extra slaapruimte is gecreeerd.
slaapkamer 1 met balkon
slaapkamer 2 met balkon
separaat toilet
badkamer met douche.
Alle ramen en deuren zijn van hout en met dubbel beglazing en voorzien van luxaflex. De vloeren zijn voorzien van een tegelvloer.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er nu een typische Hongaarse tegelkachel gestookt op hout en met aanvulling van elektrische kachels. In elke kamer is airco aanwezig! Internet en tv aansluiting zijn mogelijk en een alarmsysteem is aanwezig.

Ook dit is weer een apart object in een mooie,vrij omgeving en met wederom een sensationeel gedeeltelijk uitzicht op en over de 7 meren en de vele wijngaarden en heuvels!

Prijs : 18.250.000 HUF K.K. ( ongeveer ? 57.950,-) Kosten Koper.
Simontornya is een plaats (varos) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Simontornya telt 4608 inwoners (2001).

Vraagprijs € 57.950,- *

23-02-2019 19:30:07, 175 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio : Tolna
Plaats : Simontornya

Makelaar

Thuis-in-Hongarije-makelaardij
Kossuth Lajos u 1
7761 Lothárd Hongarije
+36302323702

* is een verplicht veld