Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Zeer bijzonder object! Prachtige en idyllisch gelegen recent gebouwde villaVraagprijs € 124.900,- *

Hetvehely, Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Zeer bijzonder object!
Prachtige en idyllisch gelegen recent gebouwde villa en een geheel gerenoveerde boerderij gelegen in het buurtschap Kn (Hetvehely) midden in het Mecsek gebergte. Het dorp is zeer populair bij Hongaren en buitenlanders vanwege de prachtige ligging en de zeldzaam karakteristieke woningen in de traditionele bouwstijl.
Dit is een perfect object voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden.

Het woonhuis:
Hoewel het huis pas in 2006 is opgeleverd en dus in nieuwstaat, kenmerkt het zich door een authentieke stijl zoals veel voorkomt bij de oude Hongaarse boerderijen. De ligging is zeer bijzonder met vrij uitzicht naar achteren, traditionele waterput, de vele bomen en de grote vijver met houten brug. De tuin doet denken aan een privpark. Indeling: Vanaf de veranda komt men in de ruime woon/leefruimte met een open keuken en bar. Deze grote ruimte is duidelijk het centrale punt in het huis. Links van de woonkeuken is een ruime slaapkamer die ook, indien gewenst, uitstekend als extra woonkamer zou kunnen dienen. Rechts een hal met links de trap naar boven en eronder een kleine opslag. Rechts in de hal is de eerste badkamer met toilet en douche. Achter de hal bevindt zich nog een kamer met uitzicht op het terras, de wijnkelder en de vijver. Op de eerste verdieping is naast een slaapkamer tevens een volledig ingerichte badkamer met douche en toilet. Twee derde van het oppervlak van de verdieping is nog niet ingedeeld en het spreekt voor zich dat u nog diverse extra slaapkamers etc. kunt creren. Het huis is volledig voorzien van centrale verwarming middels een op hout gestookte cv-ketel. In de woonkeuken staat nog een houtkachel die in het voor- en najaar de benedenverdieping op een aangename temperatuur kan houden. Vanaf de veranda, rechts van de voordeur, bevindt zich de stookruimte voor het cv-systeem. Een groot gedeelte van de tuin is omheind en de schuifpoort is elektrisch en op afstand bedienbaar.

De boerderij:
Geheel gerenoveerde authentieke Hongaarse boerderij. Deze traditionele boerderij is door de jaren heen volledig gerenoveerd, waaronder al het leidingwerk en stroomvoorziening (begin 2015), stukwerk en het dak (zomer 2014). Gezien de originele details hebben de eigenaren het huis zo veel mogelijk in zijn oorspronkelijke staat gelaten. Indeling: entree in de keuken/eetkamer. Links een kleine hal met voorraadkast en 2 slaapkamers. Via de keuken kan men naar de badkamer met toilet en douche en naar de woonkamer. Over de gehele lengte van de woning loopt een veranda. Deze boerderij is ideaal voor gebruik als vakantiewoning en perfect voor de verhuur.
Achter de woning staat een nieuwbouw schuur van ca. 20 m2.

Tussen het woonhuis en de boerderij ligt een bouwperceel dat vanzelfsprekend mee wordt verkocht.
Er is 1,5 jaar geleden toestemming verleend voor het bouwen van een opslag/schuur ter grootte van 100 m2. Deze vergunning is dus nog 3,5 jaar geldig.

Kijk op onze website voor meer informatie en foto's. Referentie 415.
(link verwijderd)

Vraagprijs € 124.900,- *

28-03-2019 15:48:04, 123 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio : Baranya
Plaats : Hetvehely

Kán
7681 Hetvehely

Makelaar

Mecsek Makelaardij Kft
Sajgói út 12
H-7673 Kővágószőlős, Hungary
0036 204 829 414

* is een verplicht veld