Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Ruime vakantiewoning met een fenomenaal uitzicht over de meren van OrfuVraagprijs € 64.900,- *

Orfu, Hongarije

Ruime vakantiewoning met een fenomenaal uitzicht over de meren van Orfu en het Mecsek gebergte. Dit object is in 1994 nieuw gebouwd door de huidige eigenaar (een architect) waarbij de beste materialen zijn gebruikt. De woning is meer dan groot genoeg om ook permanent te kunnen bewonen.
Indeling: Entree in de woonkamer met aan de rechterzijde een open keuken met bar. Achter de keuken bevindt zich een kleine hal met apart toilet en de badkamer met douche. Centraal in de woonkamer staat een forse houtkachel en daarnaast een gaskachel. Boven is er een vide met rechts 2 kleine slaapkamers (deze kunnen eenvoudig samengevoegd worden) en aan de linkerkant een grote slaapkamer.
Naast de woning bevindt zich een oprit met ruimte voor 2 auto's. Onder deze oprit ligt een wijnkelder. Tegen de onderkant van het perceel staat een schuur van 10 m2. Het grondstuk is volledig omheind en staat vol met fruitbomen en bloemperken.
Deze woning staat als vakantiewoning geregistreerd. Dit is in Orfu geen probleem. U kunt zich permanent op dit adres vestigen , dat is gewoon toegestaan. Orfu is een zeer populair dorp vanwege de meren, bossen, wandel- en fietsroutes en het aquapark en ligt op slechts een kwartiertje van Pecs. Daardoor is deze woning ook uiterst geschikt voor verhuur.

Kijk op onze website voor meer informatie en foto's. Referentie: 416.

Vraagprijs € 64.900,- *

01-04-2019 14:47:09, 246 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio : Baranya
Plaats : Orfu

Makelaar

Mecsek Makelaardij Kft
Sajgói út 12
H-7673 Kővágószőlős, Hungary
0036 204 829 414

* is een verplicht veld