Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Knus vakantiehuis

Vraagprijs € 19.500,- *

Neszmely, Hongarije

Knus vakantiehuis gebouwd in de 80er jaren met 565 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het rustige dorpje Neszmely, niet ver van Tata en Tatabanya, in de beste wijnstreek van Hongarije. Heerlijk ruim om het huis, geen permanente buren dichtbij, eigen weg naar het huis, schitterend uitzicht op de Donau met aan de overkant Slowakije. Bezienswaardigheden in de buurt o.a. de grenssteden Komarom/Komarno, Esztergom en natuurlijk Boedapest.
In de omringende steden zijn er voortdurend activiteiten en in Tata is er op het meer watersportgelegenheid. Ook zijn er overal thermale zwembaden (al dan niet gecombineerd met gewone zwembaden).
Geschiedenis, traditie en wijncultuur binnen handbereik, maar ook prachtige natuur en stilte. Heerlijk en goedkoop eten. Grote supermarkten en andere voorzieningen in Tata en Tatabanya.

Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg van Gyor naar Boedapest, afslag Tata. Spotgoedkoop vliegen op Boedapest met Wizzair (vanaf ? 10,00 Eur enkele reis).

Het huis heeft 2 verdiepingen met een woonkeuken en 3 kamers, aangevuld met een hal en wc/douche. De muren zijn opgetrokken uit steen. Verwarming door middel van 2 houtkachels (elke verdieping 1 kachel). Binnen de huidige wetgeving is het voor buitenlanders mogelijk dit soort onroerend goed te kopen. Permanent verblijf is toegestaan.

Overdracht geheel begeleid door ons (Hongaars sprekend), kosten overdracht voor koper.

Bezichtiging op afspraak

Vraagprijs € 19.500,- *

25-08-2019 19:15:18, 507 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Bekijk op de site van de makelaar

Geografische Locatie

Land : Hongarije
Regio :
Plaats : Neszmely

Makelaar

anna
Meppel

* is een verplicht veld