Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Zee , 2 slp.kamers , centrale verwarming , airco , keuken...

Vraagprijs € 70.000,- *

Torretta di Crucoli, Italie

Direct van de eigenaar / architect en inwoner .
Torretta is gelegen aan de pittoreske kust van de Ionische Zee in Calabria, in een fantasievol Italiaans dorp dat een deel is van de gemeente Crucoli in de provincie Crotone. Het is een zeer populair toeristisch gebied met het recreatieve zand. De woning heeft 2 slaapkamers; met een prive tuin aan de voor- en achterkant.
Alle winkels, bank, farmacie liggen op slechts 450 meter van de woning, In Torretta di Crucoli wonen 3000 inwoners, Torretta is een nieuw dorp, in plaats daarvan is het oude dorp Crucoli gelegen aan de berg, op 5 km
Op 25 km is er het grootste aquapark Odissea 2000.
Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is Cariati op 15 km afstand.
Het dichtstbijzijnde daghospitaal bevindt zich in Ciro 'Marina, op 10 km afstand
Wij helpen onze klant ook na de verkoop , we wonen namelijk in hetzelfde gebied.
De maisonettes hebben een woonkamer met volledig uitgeruste keuken, een ruimte voor de eettafel, twee ruime slaapkamers, 2 badkamers, ruim terras, eigen parkeerplaats en een eigen tuin, . De woningen beschikken over centrale verwarming en zijn, ook vanwege het milde klimaat, geschikt om het hele jaar door te bewonen. Het strand ligt op slechts 100m. De meeste voorzieningen bevinden zich op loopafstand. De vraagprijs is inclusief keuken en airconditioning en centrale verwarming .
De prijs is dus 110.000 euro: inclusief keuken ,alsmede belasting- en notariskosten.
Wist u : Calabrie kent een inkomens toename van 35 % en heeft Lamezia Airport 60 % meer passagiers te verwerken gehad ,het afgelopen jaar . Vliegvelden als Lamezia Terme , cirka 1.50 minuten ( 140 km.) rijden naar de huizen.
Daarbij weten Booking huurders onze woningen en omgeving te waarderen met een 8.4 . Prima verhuurobject dus , indien gewenst

CALABRIA KENT EEN STIJGING VAN HET INKOMEN VAN 35% VOOR DE LAATSTE JAREN EN DE LAMEZIA TERME AIRPORT KENT EEN VERHOGING VAN 60% VAN DE PASSAGIERS AANTALLEN !

Vraagprijs € 70.000,- *

29-08-2019 19:01:26, 399 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Italie
Regio : Calabrie
Plaats : Torretta di Crucoli

Makelaar

tweedewoning
06-12995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld