Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

euro 75.000 Leuke 6-persoons recreatiewoning op vakantiepark in StarkovVraagprijs € 75.000,- *

Starkov, Tsjechië

Wij hebben te koop een nette vakantiewoning op het vakantiepark Green Valley in Starkov. De ligging van de woning met een panoramisch uitzicht is bijzonder te noemen.
De woning bestaat uit een entreehal met toegang tot badkamer met ligbad, douchehoek, separaat toilet en toegang tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer met open keuken is ruim ingericht voor 6 personen. Vanuit de woonkamer zijn er dubbele openslaande deuren naar het ruime terras. Vanaf het terras, welke in 2015 is vergroot, is er een prachtig uitzicht over het park en de omgeving. Het terras is op het zuidwesten georienteerd. In de woonkamer is er een houtkachel aanwezig. Onder de trap naar de verdieping is een ruime bergkast, afgesloten middels een schuifdeur..
Via de houten trap is de verdieping te bereiken. Hier zijn 3 slaapkamers, 1 grote en 2 kleinere. Ook is er hier een 2e toilet aanwezig. Via een vlizo-trap is de zolder te bereiken.
De woning is opgeleverd in 2006. Water en elektra zijn aanwezig en de riolering is aangesloten op het openbaar netwerk. Op de vloer in de woonkamer plavuizen met vloerverwarming. Daarnaast zijn onder de ramen elektrische kachels aanwezig. De gehele inboedel is bij de prijs inbegrepen.
De woning is bereikbaar via een onverharde weg en ligt in een bescherm natuurgebied. Iedere eigenaar mag gebruik maken van zijn woning, maar het vakantiepark staat bekend om de verhuur. Er zijn veel gasten uit Nederland, Tsjechi?, Duitsland en Polen. De bezettingsgraad is nu goed te noemen. Er is een receptie en restaurant op het park, een zwembag, mini-golfbaan en een kinderboerderij.
De woning is in eigendom van een BV. Het is mogelijk deze over te nemen. Als eigenaar draag je bij aan het onderhoud aan de woning, beheer van het park en de aankleding van het park.
Perceeloppervlakte 1369 m2.

Vraagprijs € 75.000,- *

16-03-2021 09:21:48, 1156 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Tsjechië
Regio : Nachod
Plaats : Starkov

Makelaar

Czech Home
Druzstevni 138
53009 Pardubice
00420 775651767

* is een verplicht veld