Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Villa met zwembad aan het strandVraagprijs € 399.000,- *

Santa Maria, Kaapverdië

Al altijd gedroomd van een villa op maar enkele meters van een tropisch strand? Dan wordt hier misschien uw droom wel werkelijkheid. Deze mooie villa is gelegen in het Dunas Beach Resort Spa. Dit eersteklas vakantieparadijs biedt alles wat u van een 5-sterren-resort mag verwachten: 24-uurs receptie en beveiliging, meerdere zwembaden, bars en restaurants, spa-centrum en fitness ruimte.

De villa heeft drie slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Twee slaapkamers, waaronder ook de mastersuite, zijn op de bovenverdieping gelegen. De mastersuite bezit behalve zijn eigen badkamer ook een dressoir en een eigen balkon met zitgelegenheid. Op de begane grond is de derde slaapkamer te vinden. Ook deze heeft een eigen badkamer. Verder vindt u op de begane grond een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer en een ruim terras. Met een oppervlakte van 151 m2 en een terrasgedeelte van 51 m2 is deze villa niet alleen geschikt voor uw vakanties, maar kan na uw pensioen bijvoorbeeld ook als permanente woonst gebruikt worden. Het buitengedeelte is zo ruim dat er daar zelfs aan een klein priv?zwembad te vinden is.

Ook als investering door deze villa aan vakantiegangers te verhuren is dit vastgoed uiterst geschikt. Priv?accommodaties voor grotere families of groepen vrienden zijn namelijk uiterst gevraagd en worden aan een duurdere prijs geboekt. Deze villa is dus een uitstekende investering met de mogelijkheid tot het verdienen van hoge rendementen, of als investering in uw levensstijl door hem zelf te gebruiken, of een combinatie van beide.

Vastgoeddetails
Type vastgoed: villa

Woonoppervlakte: 151,3 m2

Terrassen / balkons: 51,1 m2

Priv?tuin: ja

Priv?zwembad: ja

Vraagprijs € 399.000,- *

26-01-2021 09:24:12, 742 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Kaapverdië
Regio : Sal
Plaats : Santa Maria

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld