Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Luxe villa aan het water te koopVraagprijs € 3.500.000,- *

Prcanj , Montenegro

Deze prachtige, meteen aan het water gelegen villa te koop in Prcanj bevindt zich op ongeveer 4 km van de oude binnenstad van Kotor. De villa ligt pal naast de beroemde historische attractie 'Tre Sorelle'.

Deze prachtige villa te koop in Montenegro beschikt inclusief de kelder over 4 niveaus. In de kelder is er een sauna voor 6 personen te vinden en ook een wijnkelder. De begane grond bestaat uit een ruime open woon- en eetkamer, de keuken, een fitnessruimte en een badkamer.

De 4 slaapkamers op de eerste verdieping hebben allemaal hun eigen badkamer. Er zijn ook twee grote terrassen waarvan een uitzicht op zee heeft. Het andere terras kijkt uit op het zwembad.

Op de tweede verdieping is er een grote recreatieruimte te vinden met een tv-salon, bibliotheek, een pooltafel en een kaartentafel. Ook beschikt de tweede verdieping over een badkamer en een kledingkast.

De villa is ingericht met antiek meubilair en de badkamer op de begane grond beschikt over vloerverwarming. Buiten zijn er aan de voorkant 4 parkeerplaatsen te vinden en achter de villa is er een groot zwembad van 11m x 4m te vinden. Naast het zwembad is er een loungezone waar men heerlijk kan ontspannen en een zomerkeuken.

De villa beschikt over een smart-home-systeem met camera's, brandalarm en Daikin stoomverwarmings-appartuur.

Door de ligging aan het water en midden in een toeristisch belangrijke streek van Montenegro is deze villa zowel geschikt als luxe prive verblijf, als ook een kleinschalig bed breakfast of voor vakantieverhuur.

Vastgoed details
Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 4+

Aantal badkamers: 6

Woonoppervlakte: 497 m2

Perceel: 910 m2

Contact ons vandaag nog voor meer informatie en foto's.

Vraagprijs € 3.500.000,- *

26-01-2021 09:22:37, 538 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Montenegro
Regio : Kotor
Plaats : Prcanj

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld