Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Nieuwbouw villa met prive zwembad Tavira, PortugalVraagprijs € 550.000,- *

Tavira, Portugal

Deze prachtige luxe villa met prive zwembad is ideaal geschikt voor iedereen die op zoek is naar een luxe en rustgevende levensstijl onder de zon van de Algarve.

De villa heeft een prachtig modern design en zijn voorzien van alle comfort en high-tech apparatuur (al inbegrepen in de prijs). Elk huis heeft 3 slaapkamers waarvan een op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De slaapkamers op de eerste verdieping hebben beide hun eigen en suite badkamer en bieden toegang tot een prachtig terras van maar liefst 40 m2.

Wie kiest om in de Algarve te leven, kiest ervoor om zoveel hoe mogelijk in de buitenlucht te vertoeven. Ook hieraan is gedacht tijdens het ontwerp van deze villa. Zo is er een dakterras met een oppervlakte van 76 m2 waarvan u een prachtig uitzicht over de omliggende omgeving en tot aan zee heeft. In de tuin vindt u een pergola die voldoende schaduw geeft tijdens de heetste zomermaanden. Hier bevindt zich ook een wasruimte en, ter afkoeling, een heerlijk prive zwembad.
Slaapkamers: 3

Badkamers: 3

Woonoppervlakte: 170 m2

Perceel: 436 m2

Parkeerplaatsen: 2 (overdekt)

Er zijn meerdere villa's beschikbaar. Vraag vandaag nog om meer informatie en foto's.

Vraagprijs € 550.000,- *

30-03-2021 16:24:55, 159 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Portugal
Regio : Algarve
Plaats : Tavira

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld