Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Nieuw Appartement bij Ria FormosaVraagprijs € 150.000,- *

Tavira, Portugal

Het nieuwbouwproject biedt ruime en moderne appartementen met één of twee slaapkamers, en dit op maar 3 minuten wandelen van één van de meest bekende natuurgebieden in Portugal: de Ria Formosa.

De architectuur van het woonproject aan het water zorgt voor een comfortabel leven en is perfect aangepast aan het landschap van het natuurpark. Het interieurontwerp combineert typische elementen van de regio met moderne details en afwerkingen. Het resultaat is dat elke ruimte is afgestemd op het mooie licht en het zachte weer in de omgeving. Dat maakt de appartementen zowel in de winter als in de zomer even aangenaam en functioneel.

Bij de één-slaapkamer-appartementen kunt u kiezen tussen appartementen met een open keuken of een aparte keuken. De keukens van alle appartementen zijn bij levering volledig uitgerust met de modernste apparatuur.

De twee slaapkamer appartementen hebben behalve een aparte keuken en een tweede slaapkamer ook twee badkamers. Alle appartementen beschikken over parketvloer in de slaapkamers. Bovendien is er voor ieder appartement ook een garage voor de auto voorzien.

Het gebouwencomplex ligt op maar enkele meters van de stranden. Toch vindt u er in de tuinen ook een ruim gemeenschappelijk zwembad terug.

Deze appartementen zijn uiterst geschikt om er permanent in te wonen, maar ook als zonnig adres voor overwinteraars of om inkomsten te genereren via vakantieverhuur (of een combinatie van beide).

Aantal slaapkamers: 1 of 2

Aantal badkamers: 1 of 2

Woonoppervlakte: vanaf 57 m2

Balkon / terras: ja

Parkeerplaats: overdekt

Energiecertificaat: D

Referentie: PTBA00001
Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Vraagprijs € 150.000,- *

30-03-2021 16:32:50, 15 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Portugal
Regio : Algarve
Plaats : Tavira

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld