Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Ruim en landelijk gelegen pand (bouwjaar 1979). Geschikt voor B&B of appartementenverhuurVraagprijs € 320.000,- *

Onda, Spanje

Elke verdieping heeft een ruim terras. Het pand is optimaal onderhouden, beschikt over airconditioning en verwariming middels electrische radiatoren. De tuin heeft een zwembad een enorm terras en een ruime buiten (paella) keuken.

Het object ligt op 2 km van het centrum van Onda (Casellon), 20 km van Castellon en 25 minuten van de dichtsbijzijnde stranden. Valencia en haar luchthaven Manises liggen op respectivelijk slechts 65 km en 73 km.

Het stadje Onda gelegen tussen de Sierra de Espadan en de nabij gelegen kust van de Midddelandse zee is van oudsher de natuurlijke strategische toegangspoort tot de Sierra de Espadan. Dit buitengewoon mooie, groene en waterrijke nationale park dat ruim 31000 hectare beslaat is een waar paradijs voor wandelaars en mountain bikers die volop kunnen genieten van de talrijke uitgezette routes in het gebied,

Aan het strand en in de vele pitoreske dorpjes in bosrijke berggebied in het acherland is er een rijk gastronomisch aanbod van heerlijke gerechten en tapas die veelal hun oorsprong vinden in voorouderlijke recepten die teruggrijpen op de verschillende culturen die door de eeuwen heen dit gebied hebben gedomineerd.

Vraagprijs € 320.000,- *

31-03-2021 12:41:39, 22 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Castellon
Plaats : Onda

Makelaar

ondabp20

* is een verplicht veld