Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Gedeeltelijk gerenoveerde woning , 140 m2 groot, met 4 slaapkamers

Vraagprijs € 18.000,- *

sadovo, Bulgarije

Deze sfeervolle en ruime dorpswoning is gelegen in het populaire dorp Sadovo, vlakbij de kustplaats Varna in Bulgarije. Er wonen al verschillende Britse gezinnen fulltime, sommige met jonge kinderen die naar lokale scholen gaan. Het dorp ligt op slechts ongeveer 20 minuten van fantastische badplaatsen zoals Shkorpilovtsi, Galata en Varna South Beach. Het is ongeveer 40 minuten van de internationale luchthaven van Varna.

Er is enorm veel werk verricht aan deze woning. Op de begane grond is de hoogte van de kamers vergroot en is onder de nieuwe betonvloer een dampdichte folie aangebracht. Op de bovenverdieping zijn balken vervangen en zijn nieuwe houten vloerdelen geplaatst. Het dak is volledig vervangen met nieuwe balken, waterdichte bekleding en nieuwe dakpannen. De elektrische en sanitaire installaties zijn vervangen. Centrale verwarming met radiator en warm water voor huishoudelijk gebruik worden geleverd door een houtkachel die zich in de woonkamer bevindt. Verder is er een elektrisch elektrisch verwarmingselement en een aparte boiler. Het pand profiteert van een inweekbare afvoer voor de gootsteen, het bad, de douche en de wastafels, plus een grote septic tank voor de toiletten.Er zijn wat werkzaamheden nodig om de renovaties aan het huis af te ronden, zoals het voltooien van de gipsplaten en tegels in de eigen badkamer met douche en de bijkeuken/garderobe. (Wand- en vloertegels zijn aanwezig.) De keukenblokken dienen in de keuken/eetkamer te worden geplaatst. Sommige van de originele ramen moeten worden gerepareerd of vervangen.De grote tuin (850 m?) wikkelt zich om de voor-, zij- en achterkant van het huis. Er is een zeer grote schuur met elektrische verlichting en veel stopcontacten - het is geschikt voor gebruik als werkplaats of als "zomerhuis". Er is een tweede schuur die ideaal is voor het opslaan van hout voor de kachel. De oprit is groot genoeg voor meerdere auto's.Het huis werd voorheen gebruikt als een permanente woning, maar vanwege familieverplichtingen is de eigenaar teruggekeerd naar het VK. Het staat daarom al een tijdje leeg en de tuin is aan een opknapbeurt toe. Met een beetje TLC kan dit ruime huis een prachtig familiehuis of vakantiehuis aan de kust worden.

Het huis is in 2005 gekocht voor 31.000 euro en er is voor zo'n 25.000 euro aan renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Het pand staat te koop voor 18.000 euro.

Vraagprijs € 18.000,- *

27-08-2021 10:34:41, 674 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Bulgarije
Regio : Varna
Plaats : sadovo

Makelaar

tweedewoning
06-12995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld