Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Nieuwe villa te koop met zwembad in TaviraVraagprijs € 549.500,- *

Tavira, Portugal

Deze prachtige villa ligt dicht bij de prachtige stad Tavira, en op loopafstand van de stranden en het wereldberoemde natuurreservaat Ria Formosa.

Het huis heeft 3 slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een eigen badkamer en naast deze en-suite badkamers is er ook een derde familie badkamer in het huis.

Deze nieuwbouwwoning te koop aan de Algarve is voorzien van een volledig ingerichte en open keuken. Verder kunt u in deze moderne woning genieten van een ruime woonkamer die direct toegang geeft tot de tuin met uw eigen priv?zwembad.

Dit luxe huis te koop in de buurt van Tavira is gelegen in een rustige omgeving en heeft een ruim terras en balkon van waaruit u een prachtig zijdelings uitzicht heeft op de Ria Formosa en tot aan de zee. De woning is intelligent ontworpen en de architectuur zorgt ervoor dat u volop kunt genieten van de binnen- en buitenruimtes. Bovendien is er altijd veel natuurlijk licht in deze hoogwaardige nieuwbouwvilla.

Het centrum van Tavira ligt op 10 minuten rijden, Olh?o ligt op 20 minuten afstand en de luchthaven van Faro is binnen een half uur te bereiken.

Vraagprijs € 549.500,- *

09-12-2021 17:46:18, 112 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Portugal
Regio : Algarve
Plaats : Tavira

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld