Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Nieuwe villa te koop met zwembad in TaviraVraagprijs € 549.500,- *

Tavira, Portugal

Deze prachtige villa ligt dicht bij de prachtige stad Tavira, en op loopafstand van de stranden en het wereldberoemde natuurreservaat Ria Formosa.

Het huis heeft 3 slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een eigen badkamer en naast deze en-suite badkamers is er ook een derde familie badkamer in het huis.

Deze nieuwbouwwoning te koop aan de Algarve is voorzien van een volledig ingerichte en open keuken. Verder kunt u in deze moderne woning genieten van een ruime woonkamer die direct toegang geeft tot de tuin met uw eigen priv�zwembad.

Dit luxe huis te koop in de buurt van Tavira is gelegen in een rustige omgeving en heeft een ruim terras en balkon van waaruit u een prachtig zijdelings uitzicht heeft op de Ria Formosa en tot aan de zee. De woning is intelligent ontworpen en de architectuur zorgt ervoor dat u volop kunt genieten van de binnen- en buitenruimtes. Bovendien is er altijd veel natuurlijk licht in deze hoogwaardige nieuwbouwvilla.

Het centrum van Tavira ligt op 10 minuten rijden, Olh�o ligt op 20 minuten afstand en de luchthaven van Faro is binnen een half uur te bereiken.

Vraagprijs € 549.500,- *

09-12-2021 17:46:18, 168 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Portugal
Regio : Algarve
Plaats : Tavira

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld