Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

10 jaar vast Rendement Golfresort Frankrijk

Vraagprijs € 196.000,- *

limousin, Frankrijk

Aanbieding geldig tot 1 september 2022
Gegarandeerd huurrendement 6% rendement voor 10 jaar
150% Verzekerde wederverkoop vanaf jaar 10 !

STRESSVRIJ EEN GEGARANDEERD INKOMEN IN FRANKRIJK "LIMOUSIN , HET LAND VAN DE DUIZEND MEREN ' STUDIO OF 1, 2, 3 en 4 SLAAPKAMER MODEL , ALSMEDE EEN FORREST HOME
' MODERN OF CLASSIC ' uitvoering MOGELIJK MET SLECHTS 50 % FINANCIERING !

Verhuren of niet verhuren , het is uw eigendom , uw vrijheid . Als u onderdeel wilt uitmaken van het verhuurschema kunnen wij u bieden een gegarandeerd rendement , en dat voor 10 of 15 jaar .
-.Zorgeloze en dus ook kostenloze (inboedel incluis) 10 jarige verhuur, geen verborgen kosten .
- Gratis Eigen verblijf ( max. 2 weken) met 25 % korting op de fasciliteiten .
6.-en enkele (verhuur) verplichting aangaande uw aangekochte eigendom , geen verborgen kosten.
-Overheids gecontroleerde (VEFA , middels notoire) deel betalingen bij nieuwbouw .
- (Voor)deel financiering met extra rendement middels het zakelijke hefboomeffect .
- Het Landgoed, cirka 100 hectare is hypotheek vrij , dus volledig in eigendom.
- Ontwikkeld in samenwerking met de grootste hotelketen wereldwijd met 85 miljoen klanten / kaarthouders .
genoemde prijs is na aftrek van 20 % BTW , met teruggave op de aankoopprijs na 6 maanden indien de woning deel gaat uitmaken van het verhuurschema , een overheids stimulerings maatregel.

Plus : Rendementen (max. 10 jaar) zijn nog exclusief mogelijke kapitaalgroei .

Als u een aankoop doet bij het GolfResort, gebeurt dit rechtstreeks bij het ontwikkelingsbedrijf van het resort en dat eigenaar (zonder hypotheek verplichtingen en boekwaarde van 41 miljoen euro) is van al het land en de eigendommen.
Gesitueerd in het prachtige merengebied van Frankrijk. Samen met de grootste hotelgroep ter wereld wordt het resort een van de meest gewilde bestemmingen voor de luxe 5-sterrenvakanties in Europa.
Dit prachtige resort ligt op meer dan 1.000.000 vierkante meter ( eigendoms grond ) op een prachtig glooiend landschap, ideaal gelegen op minder dan 40 minuten rijden van de internationale luchthaven van Limoges en op slechts 10 minuten van het treinstation van la Souterraine met een directe verbinding naar Parijs.
De keuze voor deze accommodatie ligt in een prive Frans dorp met meer dan 60 faciliteiten / activiteiten, zoals een golfbaan met 18 holes Golf Terrein , een idyllische Franse spa, twee vis meren, een gastronomisch restaurant, een wijn- en cocktailbar voor sommeliers, sport en paardensport faciliteiten - iets voor het hele gezin.
Een selectie van prachtige suites en appartementen wordt gerenoveerd en opnieuw ingericht volgens de hoogste specificaties en biedt ruime aan accommodatie's in een prachtige en natuurlijke omgeving. De te renoveren - en nieuwe woningen worden volledig beheerd en afgewerkt tot een uitzonderlijk niveau. Algehele oplevering van het Resort voorzien voor mid 2024 .
Fractioneel eigendom va. Euro 18.000 (studio appartement)- Euro 100.800 (Villa) / Volledig eigendom va. Euro 196.000 (studio appartement) - Euro 1.094.000 (Villa) , ex BTW , want terugvorderbaar.

Vraag naar de speciale website of een gesprek met onze adviseur.

Disclaimer : Vanuit de organisatie zijn er nogal eens veranderingen gaande ,ondanks de voortdurende actualisatie van deze pagina de getoonde inhoud onder voorbehoud van fouten en veranderingen . Vooraf altijd duidelijkheid waarbij het uiteindelijke Kontrakt bepalend is. .

Vraagprijs € 196.000,- *

24-06-2022 10:23:11, 197 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Bekijk op de site van de makelaar

Geografische Locatie

Land : Frankrijk
Regio :
Plaats : limousin

Makelaar

tweedewoning
06-12995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld