Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

4 slaapkamer ,gemeubelde en ruime milieuvriendelijke villa's

Vraagprijs € 423.800,- *

Foret d'Armotte, Frankrijk

Boetiekontwikkeling van moderne, ruime, milieuvriendelijke villa's met 4 slaapkamers aan de kust van de regio Poitou-Charentes in West-Frankrijk.
Voor gebruik door eigenaar of beheerde vakantieverblijven met 7,1% nettorendement pa

La For?t d'Armotte ligt in het Charente Maritime-gebied van Poitou-Charentes, aan de westkust van Frankrijk. Het is minder dan een uur rijden van de luchthaven van La Rochelle (goedkope vluchten vanuit het VK) en bevindt zich in een gebied dat alles biedt: stranden, meren, bossen, gezellige dorpjes, oude steden, goede visrestaurants, een internationale golfbaan, spa-retraites , en allerlei activiteiten.

Dit stuk kust is enorm populair bij toeristen, zowel Franse als internationale, en genereert jaarlijks Eur. 1,83 miljard aan toerisme. De Lonely Planet Guide 2012 plaatst de regio Poitou-Charentes in de top 10 van bestemmingen.

Frankrijk heeft een veilige economie en is politiek stabiel met een van de veiligste koopprocessen ter wereld. De vastgoedmarkt in Frankrijk heeft niet de neiging te lijden onder boom en bust vanwege de zeer strikte leencriteria van de Franse banken.

Dit vertegenwoordigt een investerings- en/of lifestyle-mogelijkheid op middellange tot lange termijn die gezien de aard van de investering een perfect alternatief zou kunnen zijn voor pensioenfinanciering.

De eigenschappen
Luxe villa's met vier slaapkamers en vier badkamers
Elk met eigen tuin, terras, zwembad en jacuzzi
Klaar om in te trekken - inclusief meubels, elektrische apparaten, keukengerei en witgoed
Slechts 20 woningen waardoor dit een exclusieve ontwikkeling is
Tennisbaan en petanque ter plaatse
Een paar minuten van zandstranden
500m van een groot dorp met een breed scala aan restaurants en voorzieningen
De investering
Tot 70% financiering beschikbaar (afhankelijk van status)
Aankoopprijs: Pound 423.800 / $ 596.583 /
eur. 491.905

Opties voor kopers:
Vakantieverblijven: een huurbeheerovereenkomst met een aandeel van 65% van de huurinkomsten aan de eigenaar en 35% aan de beheermaatschappij. Op basis van de huidige wekelijkse huurprijzen kunnen eigenaren een NETTO huurrendement verwachten van 7,1% per jaar op basis van 18 weken huur per jaar. In dit geval komt de woning in aanmerking voor een btw-aftrek van 20%
Lange termijn verhuur: verhuur uw villa voor lange termijn. Contracten lopen meestal 3 jaar, maar kunnen voor beide partijen worden aangepast.
Klassieke aankoop: geen beheercontract en de eigenaar kan komen en gaan wanneer hij wil.

De beheermaatschappij
Odaly's Vacance, opgericht in 1998, is de op ??n na grootste beheermaatschappij van Frankrijk. Cijfers uit 2016 laten een omzet zien van Eur. 250 miljoen. Ze beheren momenteel 328 woningen in heel Europa.

Vraagprijs € 423.800,- *

03-04-2022 10:55:36, 162 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Bekijk op de site van de makelaar

Geografische Locatie

Land : Frankrijk
Regio : Poitou-Charentes
Plaats : Foret d'Armotte

Makelaar

tweedewoning
06-12995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld