Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Luxe appartement aan zee met prive zwembadVraagprijs € 769.000,- *

Santiago, Kaapverdië

Dit fantastische duplex appartement met 3 slaapkamers is gelegen in een klein gebouw met slechts 3 appartementen in een luxe gesloten ontwikkeling met 24-uurs beveiliging, schoonmaakservice, Spa en fitnesscentrum en gemeenschappelijke zwembaden. De ontwikkeling wil zelfvoorzienend zijn en heeft zonnepanelen en een eigen ontziltingsinstallatie. High-speed internet toegang via zowel glasvezel als satelliet maken dit appartement ook geschikt voor werken op afstand.

Op de eerste verdieping vindt u een grote open woonkamer met keuken en eethoek, die toegang geeft tot een groot, gedeeltelijk overdekt terras met privezwembad. Er is ook een slaapkamer en een badkamer.

Een trap leidt naar de tweede verdieping, met nog eens twee slaapkamers en badkamers. De master suite heeft een inloopkast en een eigen badkamer. Beide slaapkamers geven toegang tot een ruim balkon met spectaculair uitzicht over de zee.

Het appartement beschikt over een garage met voldoende ruimte voor twee auto's. Een lift verbindt de garage met beide verdiepingen van het appartement.

Het appartement is gelegen op het hoofdeiland van Kaapverdie, Santiago, met de internationale luchthaven van Praia op slechts een uur rijden.

Uitstekende investeringsmogelijkheid om inkomsten te genereren via zowel de vakantie- als langetermijnverhuurmarkt, evenals door kapitaalgroei als gevolg van de bloeiende economie van Kaapverdie en de snelgroeiende toeristische sector.

Mis deze kans niet om je eigen stukje paradijs in de tropen te bezitten.

Vraagprijs € 769.000,- *

12-11-2022 11:21:24, 411 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Kaapverdië
Regio : Santo Amaro Abade
Plaats : Santiago

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld