Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

NIEUWE APPARTEMENTEN TE KOOP IN GRAN ALACANT

Vraagprijs € 277.000,- *

Gran Alacant, Spanje

Iconic, is een nieuw wooncomplex van 170 appartementen in Gran Alacant, met uitzicht op de Middellandse Zee en directe toegang tot het strand met blauwe vlag van El Carabassi

De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, hebben een zorgvuldige indeling en hebben een prachtig uitzicht op zee, het strand en het zwembad en de priv?tuinen van de urbanisatie.

De nieuwe gebouwde appartementen met uitstekende kwaliteiten vormen een prachtige woonwijk met zwembad, ondergrondse priv? parkeerplaats, berging, tuingebieden, bio-gezond circuit, fietsenstalling en kinderspeelplaats. Het wooncomplex ligt op 15 minuten lopen van het strand van El Carabassi.

De natuurlijke omgeving, de prachtige locatie tussen de steden El Altet en Santa Pola, en hun duinstranden maken de nieuwe appartementen van Iconic , ??n van de beste opties bij het kopen van een huis aan de Costa Blanca.
Verwachte opleverdatum: Mei 2022

Typologie?n onroerend goed: Appartement, Penthouse, Begane grond
Inclusief: Ondergrondse parkeerplaats, Bergruimte, Gemeenschappelijke zwembad, Gemeenschappelijke tuin, Wasruimte, Airconditioning, Aerothermie, Dubbele beglazing, Pre-installatie voor elektrisch voertuig
Andere: Zeezicht, Vlakbij het strand, Terras, Openbaar vervoer, Faciliteiten
Energiecertificaat: Bestand downloaden
Energiekwalificatie: B

Vraagprijs € 277.000,- *

07-05-2022 10:34:42, 153 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Bekijk op de site van de makelaar

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Alicante
Plaats : Gran Alacant

Makelaar

tweedewoning
06-12995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld