Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Nieuwe design villa's te koop met zwembadVraagprijs € 505.000,- *

Ferragudo, Portugal

De Design Villas is het nieuwe prive condominium, geboren in het pittoreske dorpje Ferragudo, in een rustige omgeving maar dicht bij winkels.

Het condominium bestaat uit 8 villa's met drie slaapkamers, twee en suite, ingerichte keuken, woonkamer in open ruimte, een kleine berging en terrassen op de begane grond en eerste verdieping.

Met geweldige en elegante afwerkingen zijn de villa's ook uitgerust met ingebouwde kasten, zwevende vloer in natuurlijk hout in de kamers, keramische vloer in de woonkamer en keuken, timmerwerk met dubbele beglazing met thermische isolatie, veiligheidsdeur, multi-split omkeerbare airconditioning, zonnepanelen voor waterverwarming, video-intercomsysteem met IP-technologie, barbecue, eigen en afgesloten parkeerplaats met automatische poort..

Het heeft ook uitnodigende buitenruimtes, waaronder een gemeenschappelijk zwembad met een kleiner gedeelte voor kinderen, een solariumruimte bij het zwembad en een bloembed met aromatische kruiden.

2,5 km van het strand, 5 minuten van de jachthaven van Portimão, 12 golfbanen binnen een straal van 10 km, internationale school 10 km van de internationale school en 70 km van de internationale luchthaven van Faro.
Vraag om meer foto's en informatie! Prijzen zijn vanaf prijzen en off plan prijzen.

Vraagprijs € 505.000,- *

24-11-2022 12:35:56, 22 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Portugal
Regio :
Plaats : Ferragudo

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld