Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Noordoost Bulgarije - Moderne woning met zwembad en 10 kamers/badkamer -op loop afstand van zee



Vraagprijs € 285.000,- *

Kranevo, Bulgarije

Te koop in Noordoost Bulgarije - Moderne woning met zwembad en 10 kamers- elk met eigen badkamer -op loop afstand van zee €285.000 (link verwijderd)
Albena badplaats is op 4 km afstand, Golden Sand is op 8 km, 37 km van Varna , grote golf banen in de omgeving
Huis met twee verdiepingen en zwembad in het dorp Kranevo
Aantal verdiepingen van het gebouw: 2
Oppervlakte: 364 m².
Tuinoppervlak: 300 m².
Bouwjaar: 2007
Constructie: Baksteen
Verwarming: Kachel, open haard
Omschrijving
Te koop een huis met twee verdiepingen in het dorp Kranevo, gemeente Balchik met een totale oppervlakte van 364 m² ( bebouwde oppervlakte is 120 vierkante meter.)
Het huis heeft 4 tweepersoonskamers, 2 slaapkamers en een zolderverdieping - een slaapkamer en een eenpersoonsbed. Alle kamers hebben een eigen badkamer.
Het huis heeft twee extra gebouwen. Een daarvan is een apart gebouw met een slaapkamer en een badkamer, en de andere is een slaapkamer met een badkamer en een toilet, een ingerichte eetkamer met een kitchenette en een open haard. De kamers hebben tv, airconditioning, kabel, internet en nieuw meubilair. Op het erf zijn aparte plekken voor recreatie, buiten eten, inclusief barbecue en buitentoilet. De woning heeft een buitenzwembad van 3m x 5m en een waterput. De verwarming van het hele huis is met lokale verwarming, aangedreven door een open haard. Het huis is volledig ingericht en uitgerust, handig voor de ontwikkeling van toeristische bedrijven.
Albena badplaats is op 4 km afstand, Golden Sand is op 8 km, 37 km van Varna
Kranevo ligt op 4 km. van de beroemde badplaats Albena en 6 km. van Golden Sands, 20 km van Varna, 30 km. van Dobrich en 15 km. van het stadje Balchik - plek met oude geschiedenis. Botanische Tuin is een onderdeel van Balchik Paleis op het strand en is een van de meest bezochte toeristische trekpleisters van de Bulgaarse Zwarte Zee kust. Op 20 km. afstand is ook de Bulgarije Golf Riviera. Kranevo biedt rust en stilte voor ontspanning gecombineerd met tal van restaurants, cafés, clubs en uitgaansgelegenheden. Er zijn veel eten tentjes en kleine winkeltjes. Er zijn apotheken en medische diensten aanwezig.
Prijs is exclusief kosten koper.
Voor aankoop wordt altijd eerst een juridisch onderzoek gedaan naar eigendom papieren. Wij werken met een vaste advocaat die de aankoop namens onze klanten doet. Op deze manier hoef u niet de hele proces in Bulgarije af te wachten na een eventuele bezichtiging. Het eigendom kan ook op afstand gekocht worden zonder dat u Bulgarije bezoekt . Vraag naar meer informatie - (email verwijderd)

Vraagprijs € 285.000,- *

20-06-2023 09:42:42, 448 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Bulgarije
Regio : Balchik
Plaats : Kranevo

Makelaar

One Care
Vardar 1, vx. B-e app. 8
9300 Dobrich , Bulgarije
00359896779094

* is een verplicht veld