Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Noordoost Bulgarije - Grote familie woning geschikt voor 3 families bij Zwarte zee



Vraagprijs € 165.000,- *

Shabla, Bulgarije

Te koop in Noordoost Bulgarije - Grote familie woning geschikt voor 3 families bij Zwarte zee - 89 km van Varna luchthaven

Dobrich regio, stad Shabla
Oppervlakte woning : 400 m²
Erf: 945 m².
Verdieping: 3
Telefoon: JA
lokale verwarming.
Bouwtype: baksteen, 1984

Omschrijving woning:
Het huis is gelegen in stad Shabla op een breed geasfalteerde straat . Het is gebouwd in 1984. Bebouwde oppervlakte van 100 m², drie woonlagen en een aparte grote kelder.
Op de begane grond is er een grote kamer (16 m²), een kleinere kamer (10 m²), een hal, een aparte keuken, een badkamer en een apart toilet en een garage. De keuken heeft een uitgang naar een groot terras.

De tweede verdieping is 110 m² M. Vanuit de hal is er een grote eetkamer (16 m²), een woonkamer (20 m² M.), twee slaapkamers van 12 m² en een aparte badkamer en toilet. Alle kamers hebben een balkon.

De derde verdieping heeft een kamer (15 m²) met een groot balkon met uitzicht op de zee, een kamer (11 m²), een zolderkamer (16 m²), een grote hal, een badkamer en een toilet. Er is ook een opslagruimte (12 m² M).
De begane grond en de derde verdieping zijn aangepast om toeristen. Volledig ingerichte kamers. De tweede verdieping is uitermate geschikt voor een gezin. In de tuin is er een nieuw gebouw met twee kamers, elk met een badkamer en toilet. De kamers hebben ook een balkon. In de buurt van het huis is er een zogenaamde zomer keuken – een barbecue met open haard, oven, fornuis, gootsteen, tafels en banken. Geschikt voor gebruik in de zomer en in de winter. Het perceeloppervlak is bijna 1000 vierkante meter, aangenaam beplant, er zijn fruitbomen en een plantaardig gedeelte, er zijn parkeerplaatsen voor auto's. Het eigendom is 11 jaar lang als bezocht door toeristen en er zijn vaste klanten. Het huis kan gemakkelijk door drie afzonderlijke gezinnen bewoond worden.

De stad Shabla ligt in het noordelijke deel van de kust van de Zwarte Zee (is de meest oostelijke nederzetting in Bulgarije) en krijgt een boost met een schone en mooie beuk. Het ligt op slechts 24 km afstand van de Bulgaars-Roemeense grens. De kleine stad is een zich snel ontwikkelend resort op ongeveer 83 km afstand van Varna. Kaap Shabla bestaat uit met löss bedekte kalksteenrotsen die tot 10 meter hoog kunnen worden. De oudste vuurtoren van Bulgarije staat erop.
Shabla heeft een rijke geschiedenis. Het ontstaan van de nederzetting dateert uit de Thracische tijd. Later werd de stad een Griekse kolonie, gevolgd door een Romeins fort, genaamd Karia, met een aangrenzende haven in de buurt van de Shabla-kaap. Het hoogtepunt van de stad werd bereikt in de vroege Byzantijnse tijd, toen handel en ambachten een snelle ontwikkeling doormaakten. Deze voorspoedige periode werd echter gevolgd door een neergang, waarin Shabla verviel tot een loutere nederzetting van vissers.
De archeologische opgravingen bij Cape Shabla (ongeveer 5 km ten oosten van de stad) zijn de meest interessante site voor de bezoekers. Thraces van de antieke stad Canon Limen is daar te zien. Deze onthullen de overblijfselen van een oud Romeins fort, dat heeft gediend als commercieel centrum voor een aantal nederzettingen langs de kust.

Snelle feiten over de stad Shabla
Gemeente: gemeente Shabla
Breedtegraad: 43.5330009
Lengtegraad: 28.6000004
Afstand per vliegtuig tot de hoofdstad Sofia: 439 km
Gebiedsgrootte: 70.087 km2
Bevolking: 3339 mensen (31.12.2013)
Postcode: 9680
Telefooncode: 05743

Prijs is exclusief kosten koper.
Voor aankoop wordt altijd eerst een juridisch onderzoek gedaan naar eigendom papieren. Wij werken met een vaste advocaat die de aankoop namens onze klanten doet. Op deze manier hoef u niet de hele proces in Bulgarije af te wachten na een eventuele bezichtiging. Het eigendom kan ook op afstand gekocht worden zonder dat u Bulgarije bezoekt . Vraag naar meer informatie - (email verwijderd)

Vraagprijs € 165.000,- *

19-03-2023 17:54:07, 665 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Bulgarije
Regio :
Plaats : Shabla

Makelaar

One Care
Vardar 1, vx. B-e app. 8
9300 Dobrich , Bulgarije
00359896779094

* is een verplicht veld