Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Prachtige villa te koop in Arabian Ranches, Dubai



Vraagprijs € 1.265.000,- *

Dubai, Verenigde Emiraten

Het huis heeft een garage met ruimte voor twee auto's. Op de begane grond is er een ruime woonkamer en een eethoek, beide met een grote patio. Het huis heeft een aparte, volledig uitgeruste keuken. Er is ook een complete badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Verder is er een meidenkamer met een eigen badkamer en een berging.
Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan er twee een eigen badkamer hebben. Deze 2 slaapkamers hebben ook een eigen balkon.
Het huis is opgewaardeerd na bouw.

De tuin kijkt direct uit op het meer en heeft een mooie zithoek buiten.

Arabian Ranches is een perfecte woongemeenschap voor gezinnen. Er is een school, een zwembad of basket- en tennisbaan voor elk subcluster, verschillende meren, kinderpleinen, hondenpark, een Soukh en een winkelcentrum. Er zijn ook restaurants, een kinderdagverblijf en een moskee.

Deze woning is een juweeltje op de markt op een van de meest gewilde locaties. Ideaal als uw gezinswoning in Dubai, of als investering door het te verhuren op de huurmarkt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezichtiging te boeken en meer foto's.

Vraagprijs € 1.265.000,- *

22-03-2023 12:19:34, 335 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Verenigde Emiraten
Regio : Arabian Ranches
Plaats : Dubai

Makelaar

Belalgarve
+351915461281

* is een verplicht veld