Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Nieuwe Strand Moisonette met Eindprijs

Vraagprijs € 145.000,- *

Torretta, Italie

Torretta di Crucoli, Italie
De woningen zijn cirka 85 m2 groot en maximaal 100 meter van de Zee gelegen..
Compleet opgelevert met :Centrale verwarming, airco , keuken , 200 m2 eigen grond en....op 5 minuten van de meeste voorzieningen .
Torretta di Crucoli, Italie ''8.5 Very good 12 reviews '' , booking beoordeling over de omgeving , de mensen en de verhuurmogelijkheden !
----
Torretta is gelegen aan de pittoreske kust van de Ionische Zee in Calabria, in een fantasievol Italiaans dorp dat een deel is van de gemeente Crucoli in de provincie Crotone. Het is een zeer populair toeristisch gebied met het recreatieve zand. De woning heeft 2 slaapkamers , 2 badkamers , patio en terras met een prive tuin (en parkeerplaats).
Alle winkels, bank, farmacie liggen op slechts 450 meter van de woning, In Torretta di Crucoli wonen 3000 inwoners, Torretta is een nieuw dorp, in plaats daarvan is het oude dorp Crucoli gelegen aan de berg, op 5 km
Op 25 km is er het grootste aquapark Odissea 2000.
Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is Cariati op 15 km afstand.
Het dichtstbijzijnde daghospitaal bevindt zich in Ciro 'Marina, op 10 km afstand
Wij helpen onze klant ook na de verkoop , we wonen namelijk in hetzelfde gebied.
De appartementen hebben een woonkamer met volledig uitgeruste keuken, een ruimte voor de eettafel, slaapkamers, badkamers, ruim terras, eigen parkeerplaats en een eigen tuin, . De woningen beschikken over centrale verwarming en zijn, ook vanwege het milde klimaat, geschikt om het hele jaar door te bewonen. Het strand ligt op slechts 100m. De meeste voorzieningen bevinden zich op loopafstand. De vraagprijs is dus inclusief keuken en airconditioning en centrale verwarming .
*De prijs is de prijs, dus inclusief kosten koper !

Vliegvelden als Lamezia Terme , cirka 1.50 min rijden naar de huizen is gebruikelijk. Vliegveld Crotone is ook mogelijk maar beperkt .
Daarbij weten Booking huurders onze woningen en omgeving te waarderen met een 8.4 . Prima verhuurobject dus , indien gewenst .
Er zijn beheerskosten: 180 euro per jaar, inclusief: tuinschoonmaak, parkeerplaats schoonmaken, water voor de tuin.
Klik rechts op de site van de makelaar voor een filmpje.
CALABRIA KENT EEN STIJGING VAN HET INCOMEN VAN 35% VOOR DE LAATSTE JAREN EN DE LAMEZIA TERME AIRPORT KENT EEN VERHOGING VAN 60% VAN DE PASSAGIERS AANTALLEN !

Vraagprijs € 145.000,- *

03-10-2023 09:19:16, 1722 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Bekijk op de site van de makelaar

Geografische Locatie

Land : Italie
Regio : calabrie
Plaats : Torretta

Makelaar

Tweedewoning
06-12995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld