Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Prachtig appartement op TOP locatie centrum Gdynia

Vraagprijs € 325.000,- *

Gdynia, Polen

Het appartement is eenvoudig te bereiken met de auto of met de trein op 20 minuten vanuit de luchthaven van Gdansk. Dit prachtige instapklare appartement met een totale oppervlakte van 70 m² op parketvloer en aparte grote (droge) kelder, boeit niet alleen door de ligging, maar ook door de uitstekende indeling van de kamers.
Het grote voordeel is een ruime woonkamer met een oppervlakte van 34m² aan de voorzijde van het gebouw. Deze voorzijde biedt een prachtig uitzicht op de fonteinen van het rustige Kaszubski plein en nabij gelegen gebouwen.
Het appartement heeft bij het binnenkomen een mooie inkomhal van 3.90m x 1.15m die aansluit op de vestiaire hal van 2.90m x 1.15m met vestiaire kast en die verbinding maakt met de 2 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : 3,65m x 3,20m voorzien van dubbel bed inclusief ladeschuiven, dressoir en kledingkast.
Slaapkamer 2 : 4,50m x 2,50m voorzien van dubbel bed inclusief ladeschuiven, dressoir en kledingkast. Deze slaapkamer heeft 2 grote opengaande deuren die uitgeven op het achter balkon en waar het zalig vertoeven is. Er is tevens een berging kast voorzien.
De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de rustige achterzijde van het gebouw waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn.
In het centrale punt van het appartement bevindt zich een ruime hal met ingebouwde (kleding/opberg)kast.
De volledig vernieuwde badkamer is voorzien van toilet, 2 aparte lavabo's en inloopdouche.
In de ruime Zuidwest gerichte woonkamer met open keuken (totale lengte 8m) is voldoende ruimte voor een eettafel en salon dat direct in verbinding staat met het balkon met ondergaande zon.
Woonkamer + open keuken tellen samen 34 m²
De keuken is volledig uitgerust met huishoudelijke apparaten, een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een elektr. kookplaat, ingebouwde oven, magnetron en ingebouwde wasmachine.
De PVC ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Water en elektriciteitsmeters zijn individueel. Een automatische toegangspoort met code maakt in- en uitladen van boodschappen eenvoudig. Het gebouw zelf werd geïsoleerd, is voorzien van een nieuwe lift (2023) en nieuwe waterleidingen.
Ongeacht of u voor vakantie of werk wil verblijven, dit appartement zal aan uw verwachtingen voldoen.
Verkoop gebeurt ter plaatse bij een Poolse notaris in Gdynia en in aanwezigheid van een beëdigd Pools-Nederlands vertaler.
Bezichtigingen zijn steeds mogelijk in de maanden juni, juli en augustus samen met de eigenaar. Verdere informatie of afspraken kunnen ook gemaakt worden in Wijnegem, Antwerpen met de eigenaar of via (email verwijderd)

Vraagprijs € 325.000,- *

17-04-2024 21:55:32, 61 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Polen
Regio : Pommorski
Plaats : Gdynia

Swietojanska 2/14
81-370 Gdynia

Makelaar

HLEBKO ALEXANDRA
Vuurkruisenlaan, 49
2110 Wijnegem, BELGIE
+32486353445
+32486353445

* is een verplicht veld