Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Resort Santa Maria Village Elviria-Marbella, Costa del SolVraagprijs € 220.000,- *

Elviria, Marbella, Spanje

Santa Maria Village, Elviria

Complex
Santa Mar?a Village is gebouwd in de stijl van een typisch mediterraan dorp met grote terrassen; cool, comfortabele interieurs, en diverse zwembaden en met 24uurs bewaking, middels camera?s en beveiliger. Kenmerkend zijn de fraaie en weelderige tuinen en prachtig uitzicht op de, natuur, het berglandschap en de Middellandse Zee.
Er zijn appartementen en penthouses beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers. Sommige modern andere weer meer traditioneel.
De appartementen hebben een open keuken met ruime woon/eet kamer en aansluitend een groot overdekt of open terras, de slaapkamers zijn ruim en er is een berg/wasruimte. De penthouses zijn zogenaamde duplex of wel 2 verdiepingen en hebben waanzinnige terrassen van meer dan 180 m2. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en berging , deze zijn gesitueerd in de kelder waar middels trap of lift uw woning kan worden bereikt.
Gebied
Het complex ligt in een rustige en priv? omgeving in Elviria, wat deel uitmaakt van Marbella. Elviria is een populair en aantrekkelijk gebied voor bewoners en vakantiegangers en heeft een ruim aanbod aan faciliteiten en voorzieningen, enekele voorbeeldn zijn de Santa Maria Golf baan, sortscholen, klimpark en een bruisend centrum met diverse restaurants, bars, banken, supermakrt etc.. En natuurlijk niet te vergeten een fraai strand met o.a. de trendy Nikki Beach Club gedeelte en het vijf sterren resort Don Carlos Resort.
Ook het oude centrum van Marbella en Puerto Banus zijn binnen 10 -15 minuten rijden te bereiken. Kortom een ideale plek en een bezoek waard!

Vraagprijs € 220.000,- *

17-10-2019 10:04:51, 81 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Andalucia
Plaats : Elviria, Marbella

calle Hierdra S/n
29600 Elviria, Marbella

Makelaar

BaBlo Marbella
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden
0031 303 200 802
0031 611 740 923

* is een verplicht veld