Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Eerste Zeelijn Sunset Ibiza Cala Gracio

Vraagprijs € 630.000,- *

Cala Cracio , Spanje

Sleutelklare woning !
Het spectaculaire bouwproject omvat appartementen met 2 en 3 kamers aan de Middellandse Zee, en een fantastisch uitzicht op de baai en het eiland Conillera.
Rechtstreekse verkoop bij de projectontwikkelaar.
In deze geprivilegieerde enclave kunt u van fantastische zonsondergangen genieten.
Geniet van een magische avond in de gemeenschappelijke tuinen rond het zwembad, of bewonder de immense Middellandse Zee vanaf uw ruime priv?terras.
Sunset Ibiza stelt tal van voorzieningen ter beschikking als een eigen, ondergrondse parkeerplaats of rechtstreekse toegang tot de zee.

NIEUWE APPARTEMENTEN MET MAXIMAAL COMFORT

De bouwer zet in op de optimale benutting van de ruimte en de maximalisering van daglicht, en heeft een nieuw woonconcept gelanceerd waarbij de keuken en de huiskamer een geheel vormen en uitgeven op een groot terras.

Sunset Ibiza biedt u alle voorzieningen voor maximaal comfort. Deze voldoen aan de nieuwe, Europese kwaliteitsnormen voor bouwwerken, en staan garant voor maximale geluidsdemping en optimale warmte-isolatie.
Geplande opleverdatum:

Fase 1: Sleutelklare woning
Fase 2: April 2022
KWALITEITSAFWERKING

Het materiaal en de afwerking werden speciaal geselecteerd om de woning van een elegante, exclusieve en comfortabele look te voorzien: porseleinen vloer, elegant buitenschrijnwerk, grote ramen voor extra veel licht, volledig uitgeruste keukens, moderne badkamers met kwaliteitskranen, hoogwaardige, sanitaire voorzieningen en klimaatregeling.

Sunset Ibiza stelt ook andere voorzieningen ter beschikking als een eigen, ondergrondse parkeerplaats of rechtstreekse toegang tot de zee.

We beschikken over meer dan 60 jaar bouwervaring aan de Spaanse kust. Al meer dan 6000 klanten hebben ons hun vertrouwen geschonken.
Typologie?n onroerend goed:
Appartement, Penthouse, Begane grond
Inclusief: Ondergrondse parkeerplaats, Bergruimte, Gemeenschappelijke zwembad, Lift, Gemeenschappelijke tuin, Eigen tuin, Solarium, Airconditioning, Aerothermie, LED spots, Dubbele beglazing, Pre-installatie voor elektrisch voertuig, Water en elektriciteit besparen in gemeenschappelijke ruimtes
Andere: Zeezicht, Vlakbij het strand, Terras, Aan zee, Openbaar vervoer, Faciliteiten

Vraagprijs € 630.000,- *

15-06-2022 10:56:51, 150 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Bekijk op de site van de makelaar

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Ibiza
Plaats : Cala Cracio

Makelaar

tweedewoning
06-12995359
www.tweede-woning.eu

* is een verplicht veld