Het gratis portaal voor buitenlandse woningen

Townhouse met patio, gerenoveerd R4230361



Vraagprijs € 255.000,- *

Alora, Spanje

5 slaapkamers, 3 badkamers, uitstekend onderhouden historisch herenhuis in het hart van Alora Pueblo, gelegen aan een van de meest prominente straten.
Met nieuwe elektra, sanitair, tegelwerk, houtwerk, volledig ingerichte keukens en badkamers, en airconditioning koeling/verwarming, het pand onderging een professionele renovatie in 2020.
De woonruimte is verdeeld over drie verdiepingen en heeft een bebouwde oppervlakte van 280m2, op een stedelijk perceel van 161m2.
Op straatniveau is er een aangename portiekingang met charmante Andalusische vloertegels die leidt naar een binnenhal, een woonkamer en een zeer mooie volledig uitgeruste keuken/eetkamer. Een mooie Andalusische patio van 45 m2 is direct toegankelijk vanuit de keuken/eetkamer. De accommodaties op de begane grond worden aangevuld met een tweede zithoek met houtkachel, twee ruime tweepersoons slaapkamers en een moderne badkamer.
De eerste verdieping heeft een lichte, ruime, open woon- en eetkamer, een tweepersoons slaapkamer, een volledig uitgeruste moderne keuken, een ruime bijkeuken en een badkamer. De tweede verdieping biedt een ruime, open woonkamer en eetkamer. Een ruim terras is direct toegankelijk vanuit de keuken.
De leefruimtes op de tweede verdieping omvatten een extra open woon- en eetruimte, twee tweepersoons slaapkamers, een badkamer en een hoger gelegen terras.
Ondanks de verdeling in twee afzonderlijke appartementen met een gemeenschappelijk portaal, wordt dit pand momenteel gebruikt als een heerlijk ruim gezinshuis. Het biedt echter grote flexibiliteit in de verdeling van de accommodatie en kan eventueel worden verdeeld in drie appartementen met enkele kleine aanpassingen, afhankelijk van het verkrijgen van de nodige vergunningen.
Het pand is in perfecte staat en heeft alle hoofdvoorzieningen aangesloten.

Vraagprijs € 255.000,- *

30-01-2023 18:45:54, 149 views* Prijzen onder voorbehoud van typfouten/inleesfouten.

Geografische Locatie

Land : Spanje
Regio : Malaga
Plaats : Alora

Calle Veracruz
29500 Alora

Makelaar

Alora Real Estate
Calle Veracruz 27
29500 Alora Spanje
+34643581743
+34643581743
www.alorarealestate.com

* is een verplicht veld